Odorik virtuálním mobilním operátorem
Re: Odorik virtuálním mobilním operátorem
Budou mít stávající zákazníci přednost při výběru GSM čísla? Nabídnete stávajícím zákazníkům přednostně "jejich" čísla pod GSM?
Mobil.cz je absolutne nepouzitelny pro toho, kdo provola mesicne mene nez 200Kc a potrebuje data v mobilu, coz jsem i ja.xsouku04 píše: Co se týče dat, tam bych dal asi na první místo mobil.cz
Relax je slibotechna, tedy na mne to tak působí. Zkuste zavolat na odrb číslo 840999888 a zeptat se na to jak se zpomalí internet poté co utratíte za internet 150 Kč. Mně navykládali, že to záleží na lokalitě v Brně je to 16 kbit a v Praze 21.6 Kbit. Přitom Brno má lepší pokrytí T-mobile než PrahaAle celé mi to připomíná spíše těžkou reklamštinu. Se zaokrouhlováním 100 KB + 100 KB se také dají dělat zázraky. Totiž třeba T-mobile u předplaceného internetu zaokrouhluje na celé MB, ale jen maximálně jednou za hodinu. http://forum.odorik.cz/viewtopic.php?f=7&t=880
Ty informace, ktere jste zjistoval a psal zde na foru o Relaxu a jejich skrytem/nezverejnenem omezovani rychlosti po utrate vic nez 150Kc jsem uz cetl, diky za ne.
Moje predpokladana potreba dat ale bude urcite nizsi, takze tato nevyhoda Relaxu mi nebude vadit.
Z hlediska serioznosti firmy vnimam Odorik jako uplne jiny (radove lepsi) level nez Relax, ale vzhledem k mym specifickym pozadavkum (jen par desitek MB dat) mi ty zminovane nevyhody Relaxu nebudou vadit a jejich vyhody prevazuji nad vyhodami Odorika, ktereho tezce srazi ty vysoke jednorazove poplatky (s mesicnim pausalem uz bych se i smiril).
Naposledy upravil(a) Zedna dne pát 19. črc 2013 12:56:45, celkem upraveno 2 x.
Jsem spokojený voip uživatel.Po dlouhých uvahách jsem dospěl k Odoriku i jako k virtuálovi.Myslím že to není jen o ceně,ale taky o serioznosti,kvalitě služeb,určitém komfortu,možnostech a i o jednání se zákazníkem(např. velká trojka)Ceny jsou myslím super,počáteční náklady zkousnu neb je nerozpočítávám jena dva roky jako u jiných vrtuálů,ale předpokládám že u Odorika zůstanu velmi velmi dlouho a myslím že je i jistota že bude dlouho fungovat což nevím zda se udrží všichni.Jediné co mě trochu brzdí je ten polatek 30Kč u kterého se nebudu cítit jako na předplacence,ale jako v paušálu,navíc při třech,čtyřech sim v rodině mě to již přijde dost,nevím zda nebylo rozumější ten polatek rozpustit do ceny hovorného,byť by bylo o malinko dražší asi by to více lidí přivítalo.Já osobně jsem kvlůli takovému poplatku rušil upc telefon.Musel jsem zaplatit poplatek i když jsem zrovna nevolal.Jinak přeji Odoriku co nejvíce uspěchů
Dekuji za rychlou a vycerpavajici odpoved.Ano, akorát příští týden nemusí být přenos čísel ještě funkční.
Pekne napsane, obecne bych souhlasil, ale mam i trochu jiny pohled na vec:uzivatel píše:Jsem spokojený voip uživatel.Po dlouhých uvahách jsem dospěl k Odoriku i jako k virtuálovi.Myslím že to není jen o ceně,ale taky o serioznosti,kvalitě služeb,určitém komfortu,možnostech a i o jednání se zákazníkem(např. velká trojka)Ceny jsou myslím super,počáteční náklady zkousnu neb je nerozpočítávám jena dva roky jako u jiných vrtuálů,ale předpokládám že u Odorika zůstanu velmi velmi dlouho a myslím že je i jistota že bude dlouho fungovat což nevím zda se udrží všichni.Jediné co mě trochu brzdí je ten polatek 30Kč u kterého se nebudu cítit jako na předplacence,ale jako v paušálu,navíc při třech,čtyřech sim v rodině mě to již přijde dost,nevím zda nebylo rozumější ten polatek rozpustit do ceny hovorného,byť by bylo o malinko dražší asi by to více lidí přivítalo.Já osobně jsem kvlůli takovému poplatku rušil upc telefon.Musel jsem zaplatit poplatek i když jsem zrovna nevolal.Jinak přeji Odoriku co nejvíce uspěchů
Proc nechci jit k virtualovi, kde jsou vysoke naklady spojene s prechodem je to, ze predpokladam, ze za relativne kratkou dobu (1 az 2 roky?) se vyrazne zmeni (k lepsimu) nabidky/podminky virtualnich operatoru a je tedy dost velka pravdepodobnost zmeny virtuala v relativne blizke dobe.
Diky.To jsem samozrejme take zvazoval,ale myslim ze pokud se zmeni podminky na trhu u virtualu bude muset myslim i odorik byt kokurenceschopny,pokud se bude chtit udrzet na poli virtualu,toho bych se tolik nebal
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Předpokládám, že podmínky se změní pro všechny. Ono totiž to, co lze nabídnout, závisí hlavně na tom, jaké jsou velkoobchodní ceny, a pokud ty začnou být regulované, tak všichni budou mít ty stejné podmínky.uzivatel píše:Diky.To jsem samozrejme take zvazoval,ale myslim ze pokud se zmeni podminky na trhu u virtualu bude muset myslim i odorik byt kokurenceschopny,pokud se bude chtit udrzet na poli virtualu,toho bych se tolik nebal
Nabídka je zajímavá, s platbou za aktivní SIM jsem v pohodě, ale vstupní poplatky jsou docela dost vysoké (jde mi o převedení čísla). Nejde mi o to, aby Odorik tyto poplatky dotoval, když jen přeúčtovává to co mu účtují jiní, a nerozpouští do ceny za volání.... tak jestli se o ty poplatky nepodělit se zákazníkem ze zisku ze zákazníka.... jestli je tam tedy prostor.... Klidně na začátku zaplatím 300 Kč za převod + 100 Kč za SIM.... s tím, že by se mi líbilo třeba každý měsíc dostat 5% z provolané částky zpět dokud se nezaplatí půlka vstupních poplatků (150 + 50 Kč) .... Tím by půlka poplatku zůstala na zákazníkovi (platí ze svého výdělku - tedy ze zisku) a půlka na Odorikovi také ze zisku, který Odorikovi voláním přinesu...?
A i kdyby poplatky zůstaly v ceníku celé, tak si stejně přístí týden v Praze několik SIM koupím....
A i kdyby poplatky zůstaly v ceníku celé, tak si stejně přístí týden v Praze několik SIM koupím....
Operátora jenom na data, nejlíp s účtováním po kb a bez měsíčního paušálu, bych chtěl taky. Ale jaksi žádný neexistuje...Zedna píše:Ale diky zpetnemu volani za 1.18/min 1+1 od VOIP Odorika vubec nehraje roli jakou cenu/tarifikaci bude mit muj novy virtual, chci ho jen na data!Pitomec píše:Odorik za minutu 1,70 s tarifikací 1+1. Převlečené klony O2 a TM za 2,50 a 60+1. Kdo umí počítat, tak má jasno. A to i se započítáním nějakého směšného měsíčního poplatku, jehož výše se rovná malému plzeňskému pivu v hospodě.
@Iwo
Moje poradi je zatim:
1. Relax
2. Bleskmobil
3. Odorik
Pro mne dost vyraznou roli hraji i ty jednorazove poplatky.
Od virtuala chci jen par desitek MB dat, vsechny hovory totiz pujdou pres callback (1.18Kc/min. se sekundovou tarifikaci)
a to velmi pohodlne diky Android aplikaci od Odorika.
To je právě ten problém, že u nízkorozpočtových operátorů tam příliš mnoho prostoru na "podílu na zisku" pro účastníka není...Návštěvník píše:Nabídka je zajímavá, s platbou za aktivní SIM jsem v pohodě, ale vstupní poplatky jsou docela dost vysoké (jde mi o převedení čísla). Nejde mi o to, aby Odorik tyto poplatky dotoval, když jen přeúčtovává to co mu účtují jiní, a nerozpouští do ceny za volání.... tak jestli se o ty poplatky nepodělit se zákazníkem ze zisku ze zákazníka.... jestli je tam tedy prostor.... Klidně na začátku zaplatím 300 Kč za převod + 100 Kč za SIM.... s tím, že by se mi líbilo třeba každý měsíc dostat 5% z provolané částky zpět dokud se nezaplatí půlka vstupních poplatků (150 + 50 Kč) .... Tím by půlka poplatku zůstala na zákazníkovi (platí ze svého výdělku - tedy ze zisku) a půlka na Odorikovi také ze zisku, který Odorikovi voláním přinesu...?