Už se těším doma na ty řeči až budu převádět čtyři čísla k Odoriku. Na štěstí to bude po jednom jak bude postupně vyhnívat kredit a první kaskadér bude starší syn, který je klidný flegmatik.xsouku04 píše:Tohle GTS nemá stále dořešené., Vyžaduje to zásah člověka na naší straně. To je jeden z důvodů proč nemělo moc smysl se zahájením provozu tolik spěchat. Předpokládám, že tak do týdne či dvou by to mohli dořešit, do té doby to budu dělat tak jednou či dvakrát denně ručně.ViR píše:U mne proběhla vlastní aktivace asi 4,5 hodiny po zadání čísla SIMky a PINu na webu.buml píše:Prvni dve cisla jsou jiz aktivni, super. Cekal jsem, ze to probehne az behem zitrka
Odorik virtuálním mobilním operátorem
Re: Odorik virtuálním mobilním operátorem
To je OK. Mne to překvapilo akorát v tom, že jsem to nevěděl předem. Je neděle, takže žádný stresxsouku04 píše:Tohle GTS nemá stále dořešené., Vyžaduje to zásah člověka na naší straně. To je jeden z důvodů proč nemělo moc smysl se zahájením provozu tolik spěchat. Předpokládám, že tak do týdne či dvou by to mohli dořešit, do té doby to budu dělat tak jednou či dvakrát denně ručně.

- Přílohy
-
Odorik_mobil-ceny.pdf
- (65.29 KiB) Staženo 661 x
Já jsem pro děti své manželky žádný ceník ještě nedělal.ViR píše:To je OK. Mne to překvapilo akorát v tom, že jsem to nevěděl předem. Je neděle, takže žádný stresxsouku04 píše:Tohle GTS nemá stále dořešené., Vyžaduje to zásah člověka na naší straně. To je jeden z důvodů proč nemělo moc smysl se zahájením provozu tolik spěchat. Předpokládám, že tak do týdne či dvou by to mohli dořešit, do té doby to budu dělat tak jednou či dvakrát denně ručně.. Jinak by možná nebylo od věci, dát nějaký ceník na web, aby byl snadno dostupný... I když je pořád ještě taková fáze "veřejného beta testování"
Já pro své děti a známé prozatím udělal stručný přehled. Viz příloha.

-
Pěkný přehled, díky. Všiml jsem si, že do cizí sítě přes GSM je 1,69 Kč a callback je levnější (1,18). Dva příchozí hovory jsou pro Odorik (v nákupu) resp. pro zákazníka levnější, než jeden odchozí, z toho mi vyplývá, že drahé jsou u T-M originace, stručně řečeno cca 0,51 Kč. Chápu to správně?ViR píše:Já pro své děti a známé prozatím udělal stručný přehled. Viz příloha.
Už někdo vyzkoušel jak vypadá výpis za mobilní data. Za jak dlouho a v jaké podobě se objeví ve výpisu volání? Nebo bude ještě jiný způsob kontroly dat prošlých přes GSM?
Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk 4 Beta
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Zatím nic moc, ale budeme schopni kreslit i grafy. Zpoždění je cca 3/4 hodiny. Tedy pokud data spotřebujete, projeví se to za tři čtvrtě hodiny.jimisoft píše:Už někdo vyzkoušel jak vypadá výpis za mobilní data. Za jak dlouho a v jaké podobě se objeví ve výpisu volání? Nebo bude ještě jiný způsob kontroly dat prošlých přes GSM?
Děkuji za informaci, ale nerozumím tomu "pokud data spotřebujete", nemám-li žádný balíček, data tečou stále, dokud je nevypnu (nezakážu). Nebo je to chybný předpoklad?
"Výpis volání" ---> první roletové menu vybrat místo "Přehled volání" ---> "Mobilní data". BTW, teď zrovna přemýšlím, zda to náhodou nezapočítává i přenos dat přes APN "T-Mobile MMS", protože mi to ukazuje za včerejšek nějaký objem dat, cca 250 kB, o kterých nemám povědomost (což se u Nokie nestává), ale poslal jsem přibližně stejně velkou MMS. Zkusím to vysledovat.jimisoft píše:Už někdo vyzkoušel jak vypadá výpis za mobilní data. Za jak dlouho a v jaké podobě se objeví ve výpisu volání? Nebo bude ještě jiný způsob kontroly dat prošlých přes GSM?
Vidím to na zkratkovité vyjádření, ve významu "...pokud nějaká data ve sledovaném období spotřebujete..."jimisoft píše:Děkuji za informaci, ale nerozumím tomu "pokud data spotřebujete", nemám-li žádný balíček, data tečou stále, dokud je nevypnu (nezakážu). Nebo je to chybný předpoklad?

Tuto volbu já tam asi logicky zatím nemám, proto děkuji za informaci. Kontrola velikosti spotřebovaných dat bude asi nutností, aby se data "nevypla" až po vyčerpání kreditu (umím si představit, že zapomenu po příhodu domů zapnout WIFI a spustím YouTube). Jinak s T-Mobile mám tu zkušenost, že umí zapnou mobilní data (data na den) ve 4 hodiny v noci. stáhnout 1 kB dat a další dva měsíce to již nezopakovat.ViR píše:"Výpis volání" ---> první roletové menu vybrat místo "Přehled volání" ---> "Mobilní data".
Mně osobně by se nejvíc líbilo doplnění Odorik callback o další kolonku "spotřeba dat" s možností nulování stavu. Jinak ta možnost zjistit stav kreditu, kdekoliv jsem, pomocí Odorik callback je velmi platná a dost rychlá a pohodlná.