Zdravím,
pokusím se co nejsrozumitelněji popsat problém, který pozoruji od včerejšího večera. Přátelé mi dali vědět, že se mi nedá dovolat. A stěžovali si něco o hlasové schránce. Nechápal jsem proč nemám ji nastavenou. Tak jsem večer v 21:09 zkusil zavolat ze svého soukromého mobilu na Odorik geo číslo. Hovor je to 66458377.
Předesílám, že u linky mám falešné zvonění, skype zvonění a zvonění na linku. Takže by to mělo pořád zvonit. Výsledek byl takový, že "telefon" 2x zazvoní, potom se ozve ženský hlas: "Vítejte v hlasové schránce Odorik, po zaznění tónu zanechte vzkaz. Pak je několik vteřin ticho a poté mužský hlas hlásí hovor se nepodarilo spojit/volané číslo neexistuje. Za tento 9s hovor mi můj operátor (VF) hovor počítal, jako by došlo k normálnímu spojení.
Potom jsem to zkoušel ještě z normální pevné ID 66458415, 66458459, 66460328 a výsledek stejný. Dnes ráno jsem to zkoušel zavolat si sám sobě na goe číslo přes SIP a výsledek stejný ID 66465746
Vůbec nevím co s tím. Nic jsem neněnil, nenastavoval. Jen mě napadlo, jestli důsledkem včerejších bouřek nevzikl nějaký výpadek. Geo číslo ani číslo linky sem psát nebudu, předpokládám, že ho uvidíte.
Díky moc
Nemožnost se dovolat na geografická čísla Odorik
-
Re: Nemožnost se dovolat na geografická čísla Odorik
Jen mě napadlo, jestli důsledkem včerejších bouřek nevzikl nějaký výpadek
Tak tak! Atmosférická elektřina a její projevy jsou jedni z největších nepřátel elektronických komunikací a elektroniky vůbec..... My jsme byli zcela bez internetu od večera až do rána.... Například nešel po nějakou dobu i satelitní příjem, což je v podstatě při bouřce a jejím vysokém a "hustém" mraku, je-li v ose příjmu, zcela obvyklé a očekávatelné.
Tak tak! Atmosférická elektřina a její projevy jsou jedni z největších nepřátel elektronických komunikací a elektroniky vůbec..... My jsme byli zcela bez internetu od večera až do rána.... Například nešel po nějakou dobu i satelitní příjem, což je v podstatě při bouřce a jejím vysokém a "hustém" mraku, je-li v ose příjmu, zcela obvyklé a očekávatelné.
-
Přidávám ještě výpis z pevné linky, kterou jsem to zkoušel. Opět je to cca 10s. podle toho jak brzo jsem to položil.
- Přílohy
-
- vypis.jpg (26.79 KiB) Zobrazeno 2755 x
Zdravim, to bude jednou jeste nezverejnenou novinkou. Opravim. Diky za nahlaseni.
Zdravim,
mate (asi omylem) aktivovano, `Přehrávání uvítací hlášky:`, ale zadnou nemate nahranou takze prehrajeme defautni.
Je to nova jeste nezdokumentovana funkce, ktera zvedne hovor prehraje hlasku a potom pokracuje v par. vyzvaneni.
Vlastni hlasku si muzete nahrat *08541.

mate (asi omylem) aktivovano, `Přehrávání uvítací hlášky:`, ale zadnou nemate nahranou takze prehrajeme defautni.
Je to nova jeste nezdokumentovana funkce, ktera zvedne hovor prehraje hlasku a potom pokracuje v par. vyzvaneni.
Vlastni hlasku si muzete nahrat *08541.

-
Ok díky už je to v pořádku. Musel jsem to omylem nějak nakliknout. Omlouvám se nebyla to tedy chyba Odoriku ale moje