Odorik virtuálním mobilním operátorem
Re: Odorik virtuálním mobilním operátorem
Mam pridelene mobilni cislo od Odoriku a chci si koupit SIM kartu od Odoriku. Prozatim si ji zaktivuji s pridelnym odorik mobilnim cislem, coz neni problem....pujde ovsem v budoucnu zaktivovat na te SIMce pak prenesene cislo od operatora?
To je právě ta chybka na webu, že je to uvedeno méně srozumitelně. Prostě žádné číslo nevybereš, ale přesto klikneš na "Koupit číslo", následně potvrdíš, zmrazí se ti kredit 50Kč a dál už jak bylo popsáno 

-
píše to:
Žádné číslo nebylo vybráno!
Zkusit znovu
Žádné číslo nebylo vybráno!
Zkusit znovu
Takhle to rozhodne nefunguje! Vyskoci ti hlaska o zmrazeni kretitu a po jejim potvrzeni ti to oznami, ze si nevybral zadne cislo.
Zítra jdu k Vodafone přetlačit čtyři předplacenky na nulový tarif na míru aby mi posléze až budu migrovat k Odorikovi nepropadl kredit. Pak jsem ještě zvědavý jak moc ušetřím když budu migrovat jako rodina. Od 1.9. bude migrace čísel rychlejší a do té doby to snad Odorik společně s GTS konečně vychytá. Uvidíme.buml píše:Takhle to rozhodne nefunguje! Vyskoci ti hlaska o zmrazeni kretitu a po jejim potvrzeni ti to oznami, ze si nevybral zadne cislo.
odpovim si sam, je to uz reseno zde: http://forum.odorik.cz/viewtopic.php?f=7&t=1628 , jakmile je tam jednou prideleno mob. cislo od Odorik, zmenit to na portovane cislo uz nejde a naopakxlibor píše:Mam pridelene mobilni cislo od Odoriku a chci si koupit SIM kartu od Odoriku. Prozatim si ji zaktivuji s pridelnym odorik mobilnim cislem, coz neni problem....pujde ovsem v budoucnu zaktivovat na te SIMce pak prenesene cislo od operatora?

Tak dneska jsem byl znovu ve své bance (GE Money) a zjistil jsem že možnost posílání mobilního klíče na Odorik sim (a ani na žádné jiné virtuály) není. Prostě systém mají nastavený a spolupracují pouze jen s velkou trojkou. Trochu jsem tam zaprudil, že po tom co Bleskmobil je na trhu skoro rok a má čtvrt milionu zákazníků, tak že lehce zaspali dobu a že takových lidí jako já bude přibývat. Prý že do budoucna se to možná bude řešit
( Chjo. Takže kvůli blbému mobilnímu klíči budu muset držet stávající SIM u Vodafonu na živu.

Vzhledem k tomu, že mi na mobil chodí pouze autorizační sms s kódem tak tohle snad nebudu muset řešit.LiborF píše:Tak dneska jsem byl znovu ve své bance (GE Money) a zjistil jsem že možnost posílání mobilního klíče na Odorik sim ...
To je přesně ten důvod, proč jsem u Odoriku vzal nové číslo a to stávající u VF překlopil na Nulový tarif a nepožádal o přenos. Čas od času něco platím VISA kartou na webu a přes SMS chodí autorizační kód, o což bych nerad přišel.
Jinak se znovu připomínám s dotazem, kdy budou data u Odoriku fungovat bez limitů?
Jinak se znovu připomínám s dotazem, kdy budou data u Odoriku fungovat bez limitů?
je fakt, ze kvuli temuz (Raifka - sim toolkit) drzim zero u kysliku, ale uz se blizi konec uveru a snim i uctu a zero poslu do ... jen zacinam premejslet co bude driv, jestli funkcni prenostelnost cisel u Odoriku a nebo konec RB. Posledni dobou se k prenosu nikdo nevyjadrujeLiborF píše:Tak dneska jsem byl znovu ve své bance (GE Money) a zjistil jsem že možnost posílání mobilního klíče na Odorik sim (a ani na žádné jiné virtuály) není. Prostě systém mají nastavený a spolupracují pouze jen s velkou trojkou. Trochu jsem tam zaprudil, že po tom co Bleskmobil je na trhu skoro rok a má čtvrt milionu zákazníků, tak že lehce zaspali dobu a že takových lidí jako já bude přibývat. Prý že do budoucna se to možná bude řešit( Chjo. Takže kvůli blbému mobilnímu klíči budu muset držet stávající SIM u Vodafonu na živu.