Odorik virtuálním mobilním operátorem

Podrobnější technické novinky a vůbec novinky a postřehy z VoIP.
Odpovědět
xlibor

Re: Odorik virtuálním mobilním operátorem

Příspěvek od xlibor »

Mam pridelene mobilni cislo od Odoriku a chci si koupit SIM kartu od Odoriku. Prozatim si ji zaktivuji s pridelnym odorik mobilnim cislem, coz neni problem....pujde ovsem v budoucnu zaktivovat na te SIMce pak prenesene cislo od operatora?
Pitomec

Příspěvek od Pitomec »

To je právě ta chybka na webu, že je to uvedeno méně srozumitelně. Prostě žádné číslo nevybereš, ale přesto klikneš na "Koupit číslo", následně potvrdíš, zmrazí se ti kredit 50Kč a dál už jak bylo popsáno :-)
HANZvonKURDAU

Příspěvek od HANZvonKURDAU »

píše to:

Žádné číslo nebylo vybráno!
Zkusit znovu
buml

Příspěvek od buml »

Takhle to rozhodne nefunguje! Vyskoci ti hlaska o zmrazeni kretitu a po jejim potvrzeni ti to oznami, ze si nevybral zadne cislo.
enigmatic

Příspěvek od enigmatic »

buml píše:Takhle to rozhodne nefunguje! Vyskoci ti hlaska o zmrazeni kretitu a po jejim potvrzeni ti to oznami, ze si nevybral zadne cislo.
Zítra jdu k Vodafone přetlačit čtyři předplacenky na nulový tarif na míru aby mi posléze až budu migrovat k Odorikovi nepropadl kredit. Pak jsem ještě zvědavý jak moc ušetřím když budu migrovat jako rodina. Od 1.9. bude migrace čísel rychlejší a do té doby to snad Odorik společně s GTS konečně vychytá. Uvidíme.
dako

Příspěvek od dako »

xlibor píše:Mam pridelene mobilni cislo od Odoriku a chci si koupit SIM kartu od Odoriku. Prozatim si ji zaktivuji s pridelnym odorik mobilnim cislem, coz neni problem....pujde ovsem v budoucnu zaktivovat na te SIMce pak prenesene cislo od operatora?
odpovim si sam, je to uz reseno zde: http://forum.odorik.cz/viewtopic.php?f=7&t=1628 , jakmile je tam jednou prideleno mob. cislo od Odorik, zmenit to na portovane cislo uz nejde a naopak :(
LiborF
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiborF »

Tak dneska jsem byl znovu ve své bance (GE Money) a zjistil jsem že možnost posílání mobilního klíče na Odorik sim (a ani na žádné jiné virtuály) není. Prostě systém mají nastavený a spolupracují pouze jen s velkou trojkou. Trochu jsem tam zaprudil, že po tom co Bleskmobil je na trhu skoro rok a má čtvrt milionu zákazníků, tak že lehce zaspali dobu a že takových lidí jako já bude přibývat. Prý že do budoucna se to možná bude řešit :-(( Chjo. Takže kvůli blbému mobilnímu klíči budu muset držet stávající SIM u Vodafonu na živu.
enigmatic

Příspěvek od enigmatic »

LiborF píše:Tak dneska jsem byl znovu ve své bance (GE Money) a zjistil jsem že možnost posílání mobilního klíče na Odorik sim ...
Vzhledem k tomu, že mi na mobil chodí pouze autorizační sms s kódem tak tohle snad nebudu muset řešit.
Pitomec

Příspěvek od Pitomec »

To je přesně ten důvod, proč jsem u Odoriku vzal nové číslo a to stávající u VF překlopil na Nulový tarif a nepožádal o přenos. Čas od času něco platím VISA kartou na webu a přes SMS chodí autorizační kód, o což bych nerad přišel.

Jinak se znovu připomínám s dotazem, kdy budou data u Odoriku fungovat bez limitů?
buml

Příspěvek od buml »

LiborF píše:Tak dneska jsem byl znovu ve své bance (GE Money) a zjistil jsem že možnost posílání mobilního klíče na Odorik sim (a ani na žádné jiné virtuály) není. Prostě systém mají nastavený a spolupracují pouze jen s velkou trojkou. Trochu jsem tam zaprudil, že po tom co Bleskmobil je na trhu skoro rok a má čtvrt milionu zákazníků, tak že lehce zaspali dobu a že takových lidí jako já bude přibývat. Prý že do budoucna se to možná bude řešit :-(( Chjo. Takže kvůli blbému mobilnímu klíči budu muset držet stávající SIM u Vodafonu na živu.
je fakt, ze kvuli temuz (Raifka - sim toolkit) drzim zero u kysliku, ale uz se blizi konec uveru a snim i uctu a zero poslu do ... jen zacinam premejslet co bude driv, jestli funkcni prenostelnost cisel u Odoriku a nebo konec RB. Posledni dobou se k prenosu nikdo nevyjadruje :-(
Odpovědět