2 VOIP čísla v mobilu

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
xtonda

Re: 2 VOIP čísla v mobilu

Příspěvek od xtonda »

Ta cena na Alza.cz (3 145 Kč) je dobrá za českou distribuci, všechno levnější na Heurece jsou velmi pravděpodobně šedivky, všechny známé seriozní obchody to mají dražší než Alza. Jestli ušetřit čtvrtinu ceny a risknout šedivku už záleží jak se kdo rozhodne.
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

xtonda píše:Ta cena na Alza.cz (3 145 Kč) je dobrá za českou distribuci, všechno levnější na Heurece jsou velmi pravděpodobně šedivky, všechny známé seriozní obchody to mají dražší než Alza. Jestli ušetřit čtvrtinu ceny a risknout šedivku už záleží jak se kdo rozhodne.
Pokud v Alze neprodávají šedivku, může to být OK. Nicméně myslím, že i v alze někdy prodávají šedivky.
helmut.niederman

Příspěvek od helmut.niederman »

Co je tím míněno šedivky ? Já z Alzy si kupoval USB paměťovou čtečku ( na SD a mikro SD paměťové karty a na SIM karty ) a fólii na mobilní telefon a zdá se mi, že jsou seriozní. Tudíž jsem spokojený. A teď mi vysvětlete ten pojem šedivky ? To jako místo mobilu vám pošlou cihlu ( viz před pár lety podvody obchodníků které byli zveřejněny na bulvární tv nova ) ?
Pitomec

Příspěvek od Pitomec »

helmut.niederman píše:Co je tím míněno šedivky ? Já z Alzy si kupoval USB paměťovou čtečku ( na SD a mikro SD paměťové karty a na SIM karty ) a fólii na mobilní telefon a zdá se mi, že jsou seriozní. Tudíž jsem spokojený. A teď mi vysvětlete ten pojem šedivky ? To jako místo mobilu vám pošlou cihlu ( viz před pár lety podvody obchodníků které byli zveřejněny na bulvární tv nova ) ?
http://info.heureka.cz/sedy-dovoz/
stuca

Příspěvek od stuca »

Já zkoušel více voip klientů a např u Media5-fone jde přepínat čísla před každým voláním.
Odpovědět