2 VOIP čísla v mobilu
Re: 2 VOIP čísla v mobilu
Ta cena na Alza.cz (3 145 Kč) je dobrá za českou distribuci, všechno levnější na Heurece jsou velmi pravděpodobně šedivky, všechny známé seriozní obchody to mají dražší než Alza. Jestli ušetřit čtvrtinu ceny a risknout šedivku už záleží jak se kdo rozhodne.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pokud v Alze neprodávají šedivku, může to být OK. Nicméně myslím, že i v alze někdy prodávají šedivky.xtonda píše:Ta cena na Alza.cz (3 145 Kč) je dobrá za českou distribuci, všechno levnější na Heurece jsou velmi pravděpodobně šedivky, všechny známé seriozní obchody to mají dražší než Alza. Jestli ušetřit čtvrtinu ceny a risknout šedivku už záleží jak se kdo rozhodne.
-
Co je tím míněno šedivky ? Já z Alzy si kupoval USB paměťovou čtečku ( na SD a mikro SD paměťové karty a na SIM karty ) a fólii na mobilní telefon a zdá se mi, že jsou seriozní. Tudíž jsem spokojený. A teď mi vysvětlete ten pojem šedivky ? To jako místo mobilu vám pošlou cihlu ( viz před pár lety podvody obchodníků které byli zveřejněny na bulvární tv nova ) ?
http://info.heureka.cz/sedy-dovoz/helmut.niederman píše:Co je tím míněno šedivky ? Já z Alzy si kupoval USB paměťovou čtečku ( na SD a mikro SD paměťové karty a na SIM karty ) a fólii na mobilní telefon a zdá se mi, že jsou seriozní. Tudíž jsem spokojený. A teď mi vysvětlete ten pojem šedivky ? To jako místo mobilu vám pošlou cihlu ( viz před pár lety podvody obchodníků které byli zveřejněny na bulvární tv nova ) ?
Já zkoušel více voip klientů a např u Media5-fone jde přepínat čísla před každým voláním.