převod čísla z nomadického na geografické
převod čísla z nomadického na geografické
Dobrý den. Je možno převést číslo nomadické na geografické bez závratných sankčních poplatků? 

Nenechte si vymývat mozky!
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: převod čísla z nomadického na geografické
Geografické a nomadické čísla jsou jiná a nelze je měnit. Lze si ale koupit další číslo a to třeba geografické, což doporučuji. Něco jako výměna neděláme.
Když si koupím k nomadickému číslu geografické, budu si muset založit další účet, kde si budu muset znovu nabít další kredit nebo můžu k oběma číslům užívat jeden společný účet? V případě, že si koupím druhé geografické číslo, můžu nomadické číslo odhlásit? Děkuji. 

Re: zrušení nomadického a pořízení geografického čísla
Mám jedno nomadické číslo. K tomuto číslu mám účet, na kterém mám kredit. Nomadické číslo bych chtěl zrušit, chci pouze a jen geografické číslo s jedním jediným účtem. Co mám pro to udělat? Děkuji. 

Koupíš si za 5Kč novou linku a k ní pak za 20Kč dokoupíš geografické číslo. To nomadické ti pořád zůstává a není důvod ho rušit, nic to nežere (můžeš si na něho třeba pověsit CLIP mobilního telefonu).
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak. Případně jej můžeme "zrušit" na požádání, ale bez náhrady. Kredit pak bude společný pro obě čísla.Pitomec píše:Koupíš si za 5Kč novou linku a k ní pak za 20Kč dokoupíš geografické číslo. To nomadické ti pořád zůstává a není důvod ho rušit, nic to nežere (můžeš si na něho třeba pověsit CLIP mobilního telefonu).