Záznam-natočení hovoru v MP3

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
severak

Záznam-natočení hovoru v MP3

Příspěvek od severak »

Zdravím.
Existuje prosím Vás nějaká aplikace, SW, pomocí které bych si mohl nahrát hovor z Odriku ve formátu MP3? Potřebuji to kolikrát při volání na úřady či pojišťovny, aby oni nemohli zatajit obsah hovoru. Něco jako je MP3 SKYPE rekorder.
Dal jsem HLEDAT, ale nenašel jsem nic.
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Záznam-natočení hovoru v MP3

Příspěvek od xsouku04 »

Pokud máte nahrávání hovorů vyzkoušeno se skypem, můžete volat přímo ze skypu a proto hovor bude nahrán, jak jste zvyklí. Odorik.cz/skype
Hovor může být také nahrán u nás na ústředně a zaslán Vám emailem. Stačí si u linky k tomu nastavit email a pak číslo vytočit. Před číslem vytočíte *086 Tedy např. *086800020202 při volání na O2. Aby to fungovalo, musíte u linky nejdříve zadat email. Nahrávat můžete začít i během probíhajícího hovoru, pokud vytočíte *086. Hovor přijde ve formátu ogg, který je svobodnější než mp3.
severak

Příspěvek od severak »

Díky za radu.
tom_speedy

Příspěvek od tom_speedy »

Nevím, co dělám špapně. Email kam poslat nahrávku mám vyplněný. Když co Skype zadám *086800020202 např. ale i jakékoliv číslo, tak mi Odorik zavolá, ale začne říkat "Zadejte telefonní číslo ve tvaru 00...... nevím v čem může být problém.
TKlf

Příspěvek od TKlf »

No protože to nemá Odorik prez Skype dodelane. Prez Skype to prostě prez *086 nejde.

Příspěvek z HTC One X.
Pitomec

Příspěvek od Pitomec »

Tak mě napadá, jestli bude nahrávání hovorů fungovat i u Odoriku-virtuálního mobilního operátora?
Šetřílek

Příspěvek od Šetřílek »

severak píše:Zdravím.
Existuje prosím Vás nějaká aplikace, SW, pomocí které bych si mohl nahrát hovor z Odriku ve formátu MP3? Potřebuji to kolikrát při volání na úřady či pojišťovny, aby oni nemohli zatajit obsah hovoru. Něco jako je MP3 SKYPE rekorder.
Dal jsem HLEDAT, ale nenašel jsem nic.
Ahoj, používám Odorika v mobilu s Androidem. Takže stačí v aplikaci CSipSimple nastavit v menu "Automatické nahrávání hovorů". :lol:
Pitomec

Příspěvek od Pitomec »

Jenomže to je nahrávání přes mikrofon v telefonu a nikoliv přímý záznam hovoru. Jedině by se ten telefon rootnul a tato stupidní Googlovská blokace zrušila.
luky

Příspěvek od luky »

už jsem to tady kdesi psal, bylo by možné do aplikace na callback dát nové tlačítko objednat hovor, který se bude nahrávat?
Díky
milne

Příspěvek od milne »

Funguje to? Kdy by měl dorazit nahraný hovor? E-mail mám nastavený v nastavení účtu. Nebo se nastavuje někde jinde? Díky za pomoc.
Odpovědět