Jak to vypadá v režimu landscape (telefon na šířku)?luky píše:historie: tapnutí na záložku historie nic neprovede (Cyanogenmod 9). Zcela bez odezvy. A to ani když provedu volání callbackem a dovolám se
Vlastní aplikace na zpětné volání z OS Android
-
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vlastní aplikace na zpětné volání z OS Android
-
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Hlaste také verze androidu !
vpravo je seznam všech hovorů, vlevo vlastní tlačítka aplikace.... jak tu můžu vložit screenshot?admin píše:Jak to vypadá v režimu landscape (telefon na šířku)?luky píše:historie: tapnutí na záložku historie nic neprovede (Cyanogenmod 9). Zcela bez odezvy. A to ani když provedu volání callbackem a dovolám se
screenshot, wildfire S, cyanogenmod 9
- Přílohy
-
- Screenshot.jpg (103.53 KiB) Zobrazeno 6039 x
-
mne by zajímalo jakým způsobem pořizujete screenshoty v telefonu ? Díky.luky píše:screenshot, wildfire S, cyanogenmod 9
-
Co se týče update na zpětné volání. To znamená, že mám původní verzi odinstalovat z telefonu a nainstalovat novou nebo stačí ji jen tzv. překrýt, tedy nová instalace nahradí tu původní ? Já mám Android 2.3 a nejsem si jistý, jestli mi poběží ta verze 1.2b ?
na cyanogenmodu stačí stisknout tlačítko napájení, chvíli podržet a naskočí výběr Vypnout, Reboot, Letadlo, Screenshot. Nevím už, jak to je na telefonech s Androidem...většinou je třeba provést root.
Aplikace by měla jet i na 2.3.
Nejlépe odinstalovat a nainstalovat novou verzi
Aplikace by měla jet i na 2.3.
Nejlépe odinstalovat a nainstalovat novou verzi
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Verze 2.3 by měla být podporovaná.helmut.niederman píše:Co se týče update na zpětné volání. To znamená, že mám původní verzi odinstalovat z telefonu a nainstalovat novou nebo stačí ji jen tzv. překrýt, tedy nová instalace nahradí tu původní ? Já mám Android 2.3 a nejsem si jistý, jestli mi poběží ta verze 1.2b ?
-
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den,
právě jsem uvolnil (dnes již druhou) verzi aplikakce 1.3b pro zpětné volání z OS Android.
Protože bych chtěl mít před víkendem "čistý stůl", je verze 1.3b opravnou verzí verze předchozí.
Řeší jediný problém - chybu při přepínání tabů v režimu portrait na Androidech 3.0 a vyšších.
Někdy si říkám, k čemu je vlastně ta support library dobrá, když se to občas na jiné verzi stejně chová jinak...
Aplikaci stahujte zde:
https://www.4smart.cz/OdorikCallbackAndroidApp/1.3b/
Testujte a hlaste chyby a názory sem,
díky !
J.M.
právě jsem uvolnil (dnes již druhou) verzi aplikakce 1.3b pro zpětné volání z OS Android.
Protože bych chtěl mít před víkendem "čistý stůl", je verze 1.3b opravnou verzí verze předchozí.
Řeší jediný problém - chybu při přepínání tabů v režimu portrait na Androidech 3.0 a vyšších.
Někdy si říkám, k čemu je vlastně ta support library dobrá, když se to občas na jiné verzi stejně chová jinak...
Aplikaci stahujte zde:
https://www.4smart.cz/OdorikCallbackAndroidApp/1.3b/
Testujte a hlaste chyby a názory sem,
díky !
J.M.
-
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Minimální podporovaná verze je Android 2.1 včetně.helmut.niederman píše:Co se týče update na zpětné volání. To znamená, že mám původní verzi odinstalovat z telefonu a nainstalovat novou nebo stačí ji jen tzv. překrýt, tedy nová instalace nahradí tu původní ? Já mám Android 2.3 a nejsem si jistý, jestli mi poběží ta verze 1.2b ?