Vypis volani
Re: Vypis volani
OK, dekuji za vysvetleni
Prosím Odorík zda by jste se podívali na statistiku hovorů. Odchozí hovory dle destinace a příchozí hovory dle destinace se nezobrazují za zvolené období (den, týden apod.) ale za celé období trvání účtu ??.
Dík.
Dík.
Jojo teďkom to vypisuje všecko nezávisle na zadaném termínu. Dřív to fungovalo vpohodě. Taťkovi to tisknu pro přehled. Jinak bych si toho asi nevšiml.
jirka píše:Prosím Odorík zda by jste se podívali na statistiku hovorů. Odchozí hovory dle destinace a příchozí hovory dle destinace se nezobrazují za zvolené období (den, týden apod.) ale za celé období trvání účtu ??.
Dík.
Děkujeme za nahlášení, problém byl odstraněn.jirka píše:Prosím Odorík zda by jste se podívali na statistiku hovorů. Odchozí hovory dle destinace a příchozí hovory dle destinace se nezobrazují za zvolené období (den, týden apod.) ale za celé období trvání účtu ??.
Dík.
Přimlouval bych se pro seskupení (alespoň barevně) hovorů při callbacku pro větší přehlednost ve výpisu hovorů a pro doplnění SMS do statistik hovorů tak, aby to korespondovalo s výpisem hovorů a bylo možno v rámci statistik hovorů zjistit utracenou (provolanou + "proesemeskovanou") částku za dané období.
Díky
Díky
Ve Výpisu volání --> Statistika Hovorů nejsou uvedeny statistiky SMS ?
Plánujete přidat? Díky.
Plánujete přidat? Díky.
Ano, je to v plánu.
-
Sorry, ale mne to příjde jako " kolovrátek " o červené pančošce.
Neustále hovoříte, je to v plánu, je to v plánu, ale momentálně řešíme jiné priorty.
Zkuste použít jinou frázi
Třeba, buďte víc konkrétnější. Já bych tady uvítal do statistiky hovorů přidat statistiku SMS.
Neustále hovoříte, je to v plánu, je to v plánu, ale momentálně řešíme jiné priorty.
Zkuste použít jinou frázi

Třeba, buďte víc konkrétnější. Já bych tady uvítal do statistiky hovorů přidat statistiku SMS.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
V podstatě nyní řešíme nastavování různých věcí na sim, roaming a věci s tím spojené.
Myslím si že ta univerzální odpověď je dostačující, my tady na foru vlastně možem byt rádi že na nas mají vubec čas.