Bude GSM Odorik taky rozdávat vánoční dárky ?
-
Re: Bude GSM Odorik taky rozdávat vánoční dárky ?
A co když nejsem předplatitel Epochy ale koupím si ji v trafice ? Bude tam ten Odorik Letáček ? 

- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Nebude. Zatím to zkoušíme jen na předplatitelích. Ale možná někdy v budoucnu. Vzhledem k tomu, že epocha stojí jen cca 33 Kč, ji dělá náš poukaz pak poměrně levnou záležitostí.helmut.niederman píše:A co když nejsem předplatitel Epochy ale koupím si ji v trafice ? Bude tam ten Odorik Letáček ?
-
A mohli byste to taky zkusit na předplatitelích časopisů " Médium ", " Záhady Života ", "100+1 " ?xsouku04 píše:Nebude. Zatím to zkoušíme jen na předplatitelích. Ale možná někdy v budoucnu. Vzhledem k tomu, že epocha stojí jen cca 33 Kč ji dělá náš poukaz pak poměrně levnou záležitostí.helmut.niederman píše:A co když nejsem předplatitel Epochy ale koupím si ji v trafice ? Bude tam ten Odorik Letáček ?
A nebo dát nulový poplatek
To by bylo zákazníků...

On už 0,- je když je posledních 30 dní útrata. Ale zlevnit přenos čísla by nebylo zlý 

Já vím, ale myslel jsem za 0 bez podmínek. Ono když má člověk VoIP, tak toho z mobilu už moc nenavolá. A VoIP u Odoriku je bez paušálu a GSM je s poplatkem, tak to nějak nejde k sobě. Jednorázové poplatky mě nevadí. Rači bych je zaplatil Odoriku + pušál za 0 než někde jinde platit paušál za 0 a mít přenos zdarma.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel, my jsme ty podmínky nevymysleli. Úplně bez poplatku nejde ,ani kdybychom se rozhodli to "dotovat". Prostě tarif bez paušálu být nesmí. Detaily zjevně nemohu sdělovat.JPT píše:Já vím, ale myslel jsem za 0 bez podmínek. Ono když má člověk VoIP, tak toho z mobilu už moc nenavolá. A VoIP u Odoriku je bez paušálu a GSM je s poplatkem, tak to nějak nejde k sobě. Jednorázové poplatky mě nevadí. Rači bych je zaplatil Odoriku + pušál za 0 než někde jinde platit paušál za 0 a mít přenos zdarma.
Jojo, já vím. Něco v tom smyslu už jste psal zezačátku, ale teď někteří virtuálové taky pod GTS nabízí i bez paušálu, tak to jen tak zkouším jestli to náhodou nepujde 

- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ale ti mají zase smlouvu, kde zákazník ručí celým svým majetkem. (a nebo to s tím nulovým paušálem není tak úplně pravda, ale je to napsáno někde jen malýma písmenkama .)JPT píše:Jojo, já vím. Něco v tom smyslu už jste psal zezačátku, ale teď někteří virtuálové taky pod GTS nabízí i bez paušálu, tak to jen tak zkouším jestli to náhodou nepujde
Jenomže u VoIP platíš nějaký paušál poskytovateli internetu (bez toho by bylo VoIP na dvě věci), takže to opravdu nejde srovnávat.JPT píše:Já vím, ale myslel jsem za 0 bez podmínek. Ono když má člověk VoIP, tak toho z mobilu už moc nenavolá. A VoIP u Odoriku je bez paušálu a GSM je s poplatkem, tak to nějak nejde k sobě. Jednorázové poplatky mě nevadí. Rači bych je zaplatil Odoriku + pušál za 0 než někde jinde platit paušál za 0 a mít přenos zdarma.