Nový výpis hovorů v přehledu volání
Re: Nový výpis hovorů v přehledu volání
Ve FF už se bublina zobrazuje, ovšem pokud bych snad potřeboval ID hovoru předat podpoře, tak mám problém - než na něj najedu kursorem abych ho zkopíroval, tak bublina zmizí, totéž i když chci údaj opsat, abych si na to vzal papírek tužku. Čemu ID přímo ve výpise tak zásadně vadilo?
Tak jak jsou nyni nad vypisem hovoru dva radky voleb filtrace,Largon píše:Filtr na zobrazení jen placených hovorů přidáme. Zároveň přidáme asi i možnost zvolit si směr chronologického řazení. Jen se musíme domluvit na způsobu, kam ty volby umístit.
tak pridejte jeste treti radek, kde budou dalsi volby (Razeni, Jen nenulove)
a idealne tam pridejte i dalsi volbu filtru dle zadaneho telefonniho cisla nebo jmena kontaktu (Cislo/Jmeno),
abych si mohl rychle vyfiltrovat hovory jen na jedno zadane cislo/jmeno (oba smery: prichozi i odchozi),
tedy vyskyt zadaneho cisla bud ve sloupci ODKUD nebo KAM.
EDIT:
Do filtru "Obdobi" (dnes, vcera, predevcirem, posl. 7 dni, tento mesic, minuly mesic, posl. 365 dni) prosim pridejte jeste volbu "poslednich 90 dni", tedy posledni 3 mesice, pripadne 60 dni (2 mesice).
Potesilo by take zobrazeni souctu celkove doby hovoru a celkove ceny za zobrazene (aktualne vyfiltrovane hovory), pak by bylo mozne snadno zjistit napriklad provolane doby/castky na konkretni cislo, za ruzna casova obdobi, apod..
Bublina se zobrazuje u délky hovoru, ale ODKUD KAM ne. Ten anglický text v bublině by nebylo špatné přeložit.Largon píše: Odstranili jsme chybu, která mohla způsobovat, že se nezobrazovala bublina s call ID. Poprosím jestli ti z vás, kteří s tím měli problémy, by mohli zkontrolovat, zda to probém odstranilo. Mně to při testech na Windows XP funguje správně.
Nebylo to tady ještě zmíněno, ale bubliny by se měly zobrazovat i u sloupců ODKUD a KAM. Konkrétně jde o situaci, kdy je zapnuté nahrazování čísel rychlými kontakty, tak po najetí na jméno by mělo být v bublině vidět číslo. A naopak v případě vypnutého nahrazování.
EDIT: Bubliny fungují všude

Vůbec se v tom teda nevyznám, ani nevím jak vypadá ta databáze, ale kdyby se k tomu záznamu (pokud teda ústředna ví, že je to callback) přidalo třeba C1 pro první hovor a C2 pro druhý a na stránkách by se to podle toho spojilo, tak tak nějak by to nešlo ? Nebo právě kvůli tomuto by se to muselo celé překopat ?Largon píše: Co se týče lepšího zobrazování callbacku, tak to není zase tak snadné. Muselo by dojít ke změnám přímo v databázi a ve způsobu, jakým jsou hovory ukládány, aby se to dalo ve výpise snadno zobrazit. A to už by bylo asi celkem dost práce.
Jojo. Kopírovat to nejde. Taky mě to nevadilo ve výpise.xtonda píše:Ve FF už se bublina zobrazuje, ovšem pokud bych snad potřeboval ID hovoru předat podpoře, tak mám problém - než na něj najedu kursorem abych ho zkopíroval, tak bublina zmizí, totéž i když chci údaj opsat, abych si na to vzal papírek tužku. Čemu ID přímo ve výpise tak zásadně vadilo?
I když třeba někdo něco nevyužije, tak podle mě čím víc vychytávek, tím lípZedna píše: Do filtru "Obdobi" (dnes, vcera, predevcirem, posl. 7 dni, tento mesic, minuly mesic, posl. 365 dni) prosim pridejte jeste volbu "poslednich 90 dni", tedy posledni 3 mesice, pripadne 60 dni (2 mesice).
Potesilo by take zobrazeni souctu celkove doby hovoru a celkove ceny za zobrazene (aktualne vyfiltrovane hovory), pak by bylo mozne snadno zjistit napriklad provolane doby/castky na konkretni cislo, za ruzna casova obdobi, apod..

Ještě bych přidal možnost posílat výpisy mejlem v PDF. Statistiku i přehled volání a nebo volitelně, kdo by co chtěl.
Nyni uz se mi bubliny (vsechny) na XP zobrazuji.Largon píše:Odstranili jsme chybu, která mohla způsobovat, že se nezobrazovala bublina s call ID. Poprosím jestli ti z vás, kteří s tím měli problémy, by mohli zkontrolovat, zda to probém odstranilo. Mně to při testech na Windows XP funguje správně.
Ty duplicitni hovory ve vypisu (vnitrne presmerovane z cisla linky na geograficke cislo) se nyni jiz ve vypisu implicitne nezobrazuji, protoze je implicitne zvoleno "jen verejna cisla".Zedna píše:Prichozi hovory na moje geograficke cislo Odorika se mi ve vypisu zobrazuji zdvojene:
jednou jako normalni prichozi na moje geogr. cislo (destinace: Česko v síti)
a podruhe je jako volane KAM uvedeno misto meho geogr. cisla moje sestimistne vnitrni cislo (linky) s hvezdickou na zacatku (destinace: Česká rep. - * v síti)
navic u tohoto druheho hovoru je u smeru volani podivna stocena sipka.
Oba hovory maji jinak zcela stejne udaje: datum, cas, volajici odkud, delka, cena
Pokud tuto volbu filtru prepnu na "i v siti", kdyz chci videt i hovory na cisla v siti Odoriku s hvezdickou (a ne geograficka), pak se tyto zdvojene prichozi (vnitrne presmerovane) hovory zase zobrazi a zneprehledni tak cely vypis. Prosim tedy od totalni implicitni odfiltrovani techto zdvojenych presmerovanych prichozich hovoru, aby se nezobrazovaly ani pri volbe filtru "i v siti".
Dekuji za vylepsovani sluzeb.
Naposledy upravil(a) Zedna dne pát 28. bře 2014 0:33:56, celkem upraveno 1 x.
Když už se zobrazují místo čísel jména z rychlých kontaktů, mohly by se také zobrazovat místo čísel jména linek (jak jsou pojmenovány u nastavení linek).
ZP
ZP
Ne, přehled volání už nechte. Teď je to dobré.
Jenom by to ještě chtělo posílat výpisy v PDFku na mail.
EDIT: A jdou vám blbě hodiny ve fóru. Tenhle příspěvek píši ve 14:24 a ne o hodinu déle.
Jenom by to ještě chtělo posílat výpisy v PDFku na mail.
EDIT: A jdou vám blbě hodiny ve fóru. Tenhle příspěvek píši ve 14:24 a ne o hodinu déle.
Čas závisí na okamžiku odeslání, nikoliv jak dlouho si komentář psal.
Pokud navrhovana vylepseni nijak nevyuzijete, tak vam nemusi vadit, ze tam budou.ladac píše:Ne, přehled volání už nechte. Teď je to dobré.
V nastaveni profilu na foru Odorika je volba, zda plati letni cas, to znamena, ze forum automaticky neupravuje letni/zimni posun casu o 1hodinu, ale predpoklada, ze si to bude kazdy rucne 2x rocne menit v nastaveni sam, coz samozrejme nikdo nedela a pak je zde v tom takovy zmatek. Takze toto je chyba/nedokonalost tohoto fora.ladac píše:EDIT: A jdou vám blbě hodiny ve fóru. Tenhle příspěvek píši ve 14:24 a ne o hodinu déle.
xtondo: Příspěvek jsem psal minutu a další minutu jsem ho editoval, když jsem si všiml, jaký čas mi fórum předepsalo
zedna: mě nevadí, že tam bude něco navíc, jen jsem napsal, že mě to takhle vyhovuje a že mě to stačí. Chyba/nedokonalost se uvádí jako "vlastnost"
zedna: mě nevadí, že tam bude něco navíc, jen jsem napsal, že mě to takhle vyhovuje a že mě to stačí. Chyba/nedokonalost se uvádí jako "vlastnost"