Hold takových trafik jako prodávání domén (jeden záznam v databázi) za slušné peníze moc není.
U domén má ale vysoká cena pozitivní vliv na to, že odrazuje spekulanty. U čísel nic takového není.
ENUM z e164.org nefunkční ?
Re: ENUM z e164.org nefunkční ?
Potvrzuji, že to již funguje. Díky.kovik píše:Zdravim,
jeste je problem se signalizaci, neodpovi nam na 200 OK, takze se hovor po 4s rozpadne.
Pracuji na tom, dam vedet az budu vedet.
1. zpráva s PIN-em ještě neprošla (hovor dorazil, ale měl 0 délku), ale zřejmě po výše uvedené změně již PIN dorazil - po reshedulingu na e164.org.
Pozn. pro případné následovníky: naštěstí jsem si v paralelním vyzvánění nastavil nahrání do schránky s 0 čekáním (a smazanou hláškou).
PIN totiž anglicky vychrlil automat a musel jsem si to několikrát pustit. "Na živo" bych se nestačil ani leknout

Re: ENUM z e164.org nefunkční ?
Díky za tip, záznam hovoru s automatem je dobrý nápad, spolehnout se na to však taky není to pravé. V nahrávce mi ze 6 čísel přišly jen první 4 (ty jsem si i tak pamatoval), poslední dvojice v nahrávce už nebyla, musel jsem ji natvrdo tipovat, snad poslední číslo jsem si pamatoval napůl. Naštěstí e164.org zřejmě nijak neomezuje počet pokusů o zadání PIN (...), takže asi 16 pokus byl akceptován