Chybi odkaz na Facebook

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
Odpovědět
Zedna

Chybi odkaz na Facebook

Příspěvek od Zedna »

Nikde na hlavni strance Odorika ani na strankach "Kontakty" neni odkaz na Facebook Odorika:
https://cs-cz.facebook.com/Odorik.cz
misa
Kontaktovat uživatele:

Re: Chybi odkaz na Facebook

Příspěvek od misa »

tady je http://www.odorik.cz/kontakt.html, uprostřed stránky. Co se týče facebooku, tak tam uvažuji v dohledné době o nějaké soutěži, abychom stránku trochu zpropagovali.
Zedna

Příspěvek od Zedna »

misa píše:tady je http://www.odorik.cz/kontakt.html, uprostřed stránky.
Dekuji za informaci.
Teprve po tomto Vasem upozorneni mne napadlo, ze to muze zpusobovat muj zapnuty AdBlock+ plugin v prohlizeci.
Po jeho vypnuti se odkaz na FB skutecne objevil.
Takze se omlouvam, chyba byla na me strane.
Pitomec

Příspěvek od Pitomec »

Stejný poznatek, ovšem to snad pro Odorik není problém předělat, aby to chodilo i se zapnutým Adblock :)
megacruiser
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od megacruiser »

Zdravím,
stránku jsem samozřejmě pro AdBlock testoval a při standardním nastavení je viditelné vše. Ikony sociálních sítí zmizí, jakmile se zapne v AdBlocku antisociální filtr:
Obrázek
Ten skryje sociální ikony na všech stránkách, kam jsou vložené přímo od FB a Twitteru, tak jako u nás.
butrus

Příspěvek od butrus »

Hlavně, prosím, nedávejte ony šmírácké tlačítka "F", které pokaždé, když se někdo dívá na určitou stránku, nabonzují fuckbuku, kdo se na tu stránku dívá. To by u mě Odorik opravdu hodně klesl a velmi by mně na*ral...

(Jinak mně teda odkaz na FB nechybí, protože nesnáším tyhle nadnárodní korporace, které člověka jen šmírují a pak s "velkými daty" kšeftují...)
Zedna

Příspěvek od Zedna »

butrus píše:(Jinak mně teda odkaz na FB nechybí, protože nesnáším tyhle nadnárodní korporace, které člověka jen šmírují a pak s "velkými daty" kšeftují...)
Ja FB take nemam, ale nektere firmy maji novinky a komunikaci jen na FB, i Odorik mel nektere informace jen na FB a na foru nikoliv.
mobilemanic

Příspěvek od mobilemanic »

Zedna píše:
butrus píše:Ja FB take nemam, ale nektere firmy maji novinky a komunikaci jen na FB, i Odorik mel nektere informace jen na FB a na foru nikoliv.
Tak obvykle takové informace jdou na FB číst i bez přihlášení a to je úplně dostačující, FB účet k tomu nepotřebuji :)
Zedna

Příspěvek od Zedna »

mobilemanic píše:
Zedna píše:
butrus píše:Ja FB take nemam, ale nektere firmy maji novinky a komunikaci jen na FB, i Odorik mel nektere informace jen na FB a na foru nikoliv.
Tak obvykle takové informace jdou na FB číst i bez přihlášení a to je úplně dostačující, FB účet k tomu nepotřebuji :)
Vsak ja vim.
Ale proto jsem zde psal, ze mi chybi odkaz na FB ze stranky kontaktu, protoze i na FB Odoriku se obcas mrknu, prestoze FB ucet nemam.
Ale nektere firmy nemaji diskuzni forum a tudiz pro komunikaci/support je treba mit FB ucet, napriklad Kaktus, ktery dokonce nema ZADNY jiny zpusob komunikace, tedy ani email ani telefonni infolinku.
Odpovědět