Tak tedy, o co jde.
1) Nahrál jsem si hlasové hlášky kde číslo hlášky je od 1 - 4 ( od telefonního čísla *0091 do *0094 )
2) Jsem si vytvořil hlasové menu od 1 - 4 ( od telefonního čísla, *0081 do *0084 )
3) Když edituji IVR akci pro menu 1 a v nabídce mám tyto volby " Stisknuto uživatelem " od 1 - 4. A teď se chci zeptat, proč mi nefunguje možnost aktivace podmenu ? Například volající stiskne DTMF číslici 1 - dám provést editaci akce pro menu 1 ve formuláři je uvedeno " Uživatel zmáčkne DTMF klávesu " 1
Pak zvolím "typ akce: menu - pokračuj v podmenu "
Na dalším řádku je uvedeno " Bude aktivováno podmenu : a já vyberu 2 Bla bla bla "
Pak u geografického čísla nastavím paralelní zvonění na číslo *0081. Volající tak vytočí toto číslo a jakmile stiskne klávesu 1 vůbec se pak nezačne přehrávat hláska podmenu 2 Bla bla bla ale stále dokola se přehraje to co je nahráné na čísle *0081* Jak toto aktivovat ?
Je ale zvláštní, že když vyberu typ akce : Dial - vytoč číslo a rovnou tam dám *0082 tak se pak začne skutečně přehrávat ono 2 Bla bla bla. Ale jakmiel tam aktivuji to podmenu tak se nic neděje ? Proč ?
Děkuji za objasnění