Možná jsem jen nevšímavý, že jsem to zaregistroval až teď...
Ale nyní lze využít až 100 různých prozváněcích čísel k objednání call back hovoru.
Nevím, zda tomu tak bylo hned od okamžiku, kdy čísla s začínající +420 910... nahradila ta prozváněcí slovenská + 421... kterých bylo k dispozici jen 10.
Každopádně díky Odoriku, to jsou drobnosti, které potěší!
100 prozváněcích čísel pro zpětné volání
100 prozváněcích čísel pro zpětné volání
VOX 802 -> Odorik byla jasná volba
Re: 100 prozváněcích čísel pro zpětné volání
To musí být nějaká novinka, protože tak před 2 týdny to nebylo. Zřejmě je to tak nové, že to ještě nestihli napsat mezi novinky.
Tohle je pro mě moc dobrá zpráva, protože jsem musel sebou nosit dva mobily, abych měl víc prozváněcích čísel.
Tohle je pro mě moc dobrá zpráva, protože jsem musel sebou nosit dva mobily, abych měl víc prozváněcích čísel.

A kde jsou uvedena, nemůžu je najít.
Průvodce nastavením -> zpětné volání (callback) -> přednastavené zpětné volání.
A při výběru čísla, na které prozvoníte se zobrazí 100 tel. čísel, dříve jen 10.
A při výběru čísla, na které prozvoníte se zobrazí 100 tel. čísel, dříve jen 10.

Teda,já nevyužiju ani těch deset,ale rozšíření kapacity je vždy dobré.
Jedné známé jsem doporučil a nastavil Odorika, i když nemá internet (přes který by používala VoIP jako pevnou).
Ale v pohodě volala lidem z mobilu callbackem. Jen jsme museli vybrat těch deset nejfrekventovanějších kontaktů.
Tak to je minulost. Teď si bude moci nastavit callback na všechny kontakty a snížit paušál za mobil na nulový. Odorik rulez!
Ale v pohodě volala lidem z mobilu callbackem. Jen jsme museli vybrat těch deset nejfrekventovanějších kontaktů.
Tak to je minulost. Teď si bude moci nastavit callback na všechny kontakty a snížit paušál za mobil na nulový. Odorik rulez!

VOX 802 -> Odorik byla jasná volba