Přechod z VOLEJ LEVNĚ na ODORIK

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
ViR

Re: Přechod z VOLEJ LEVNĚ na ODORIK

Příspěvek od ViR »

vlazy píše:ViR:
Vidím, že se ti příliš nelíbí to, že jsem si dovolil zde rozvinout diskuzi ohledně přechodu z VOLEJ LEVNĚ na ODORIK a že pan Soukup je ochoten se mnou na toto téma solidně diskutovat. Jde ti asi o to aby se pan Soukup vykašlal na jakoukoliv diskuzi se mnou a označil mne za nějakého grázla.
Ale o to mi, pane kolego, vůbec nejde. Pana Soukupa oceňuji. A vím, že je někdy až moc slušný, takže i kdyby to pravda byla (což v žádném případě netvrdím) tak ON Vás za grázla určitě neoznačí... Ale když se v pseudoproblému vrtáte "jak bába v bolavým", tak mi to přijde jako plýtvání jeho osobními kapacitami, které by určitě bez problémů využil k rozvoji stávající služby, namísto hledání v archivech, zálohách a vysvětlování toho či onoho okolo služby již léta opouštěné. Vraťte se prosím na zem a neřešte co bylo a patrně už nebude... A nebo řešte. Jak chcete. Ale pro nikoho krom Vás osobně to nemá patrně žádný smysl.
vlazy

Příspěvek od vlazy »

ViR:
Vidím, že ti to nedalo a za každou cenu chceš zde rozvinout bouřlivé dohadování se mnou a to pouze proto, že si dovoluji zde diskutovat o něčem co tobě není po chuti. Dalo se očekávat, že s tím co jsem ti napsal nebudeš souhlasit. Vidím, že ti dokonce vadí i to, že pan Soukup se vůči mne chová slušně. Znovu opakuji, že tuto diskuzi nemusíš číst když se ti nelibí a tak zde zbytečně nepruď a nesnaž se tuto diskuzi natolik pokazit aby se nakonec stala nediskutovatelnou. Myslím, že při registraci do tohoto fóra jsi souhlasil s jeho pravidly a tak by jsi je snad mohl i respektovat a přestat s tím neustálým neslušným útokem vůči mne.
ViR

Příspěvek od ViR »

Nepochopil ;)
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

Zdravím, mne také trochu vadí, že se zde rozebírá něco, co se zjevně netýká 99,9 % zákazníků ani jiných internetových kolemjdoucích, a nemá to žádné velké věcné ani finanční opodstatnění, protože čas je přece jen drahý. Ale rozhodně se nechci s nikým hádat.
ViR

Příspěvek od ViR »

xsouku04 píše:Zdravím, mne také trochu vadí, že se zde rozebírá něco, co se zjevně netýká 99,9 % zákazníků ani jiných internetových kolemjdoucích, a nemá to žádné velké věcné ani finanční opodstatnění, protože čas je přece jen drahý. Ale rozhodně se nechci s nikým hádat.
Já vím, proto jsem se do toho, možná ne příliš taktně, trochu namontoval... (S ohledem na mou hlavní profesi případný konflikt celkem bez problémů unesu.... :-))
vlazy

Příspěvek od vlazy »

ViR:
Ano, je vidět, že nechápeš nebo možná ani nechceš pochopit o co zde jde a tak se to snažíš neustále neslušně napadat.
xsouku04 píše:Zdravím, mne také trochu vadí, že se zde rozebírá něco, co se zjevně netýká 99,9 % zákazníků ani jiných internetových kolemjdoucích, a nemá to žádné velké věcné ani finanční opodstatnění, protože čas je přece jen drahý. Ale rozhodně se nechci s nikým hádat.
Já si myslím, že se zde nediskutuje o ničem co není záměrem tohoto fóra. Chápu, že vám vadí to, že jsem zde začal diskutovat o něčem co asi považujete za něco pro vás uzavřeného a za minulost ke které se příliš nechcete vracet. Služba VOLEJ LEVNĚ má ale stále svoje stránky a pokud jsem to pochopil správně tak ti co tam ještě mají účet který jste jim nezrušili mohou ještě stále tuto službu používat pro telefonování i když takových bude asi velmi málo. Podle mého názoru pokud služba VOLEJ LEVNĚ stále existuje a nebyla definitivně zrušená tak ji jen tak nejde považovat za minulost a nevidím nic špatného na tom, že se o ni diskutuje. Vy ale na to máte asi trochu jiný názor a proto se s vámi ohledně toho nechci dohadovat. Myslím, že vám jde spíše o to, že pro vaší firmu nejsem zajímavým a výdělečným zákazníkem a proto mi dáváte najevo, že ani nemáte zájem abych se tím zákazníkem zase stal se službou Odorik kde jsem se měl v úmyslu registrovat. Bohužel taková je doba, že mnohé firmy nemají příliš zájem o zákazníky kteří nemají potřebu jejích služby využívat ve větší míře a tím jim co nejvíce za to platit.
Robert Nagy

Příspěvek od Robert Nagy »

Vir:
Pane kolego, jen tak pro zajímavost, mohl byste mi prozradit, jaká je Vaše hlavní profese (když už se tu o tom zmiňujete)? Napadlo mne něco v souvislosti s výše probíhající debatou, ale nepřijde mi vhodné to sem zanášet ... Pokud by Vám to nevadilo, tak možná spíše e-mailem, můj je robert.nagy AT ingenium-vos.cz (vím/předpokládám, že po registraci bych Vaši adresu možná viděl, nebo Vám mohl poslat soukromou zprávu, ale pamatovat si další uživatelské jméno a heslo je něco, čemu se zcela zásadně snažím vyhýbat - omlouvám se :)).
Odpovědět