Vlastní aplikace na zpětné volání z OS Android

Podrobnější technické novinky a vůbec novinky a postřehy z VoIP.
Odpovědět
SOS
Příspěvky: 11
Registrován: ned 16. pro 2012 11:50:10

Re: Vlastní aplikace na zpětné volání z OS Android

Příspěvek od SOS »

SOS píše:Dobry den.
Chci to zeptat: chápu to správně, jestli budu předpokládat, že cena mezinárodního volání ...?
Omlouvam se za nesprávně formulováni. Nebude to cena volání, ale moji útraty. Už tomu rozumim (mozek začal přemyšlet).
tomplee
Příspěvky: 35
Registrován: úte 16. črc 2013 12:12:29

Re: Vlastní aplikace na zpětné volání z OS Android

Příspěvek od tomplee »

Zdravím a prosím o pomoc.
Přestala mi na telefonu SE Xperia X10i mini (Android 2.1 jádro 2.6.29) fungovat aplikace Odorik Callback. Donedávna vše fungovalo výborně, ale teď pořád říká "Stav kreditu se nepodařilo získat, ověřte připojení k internetu" a vůbec se nezobrazí kredit, přestože přes edge i wifi se jiné aplikace normálně připojí, a při pokusu o spojení nějaká internetová aktivita probíhá. Zkusil jsem odinstalovat, znovu nainstalovat a zadat SIP údaje a pořád stejné. Na jiném telefonu mi to funguje.
Ani si neuvědomuji, že bych něco v telefonu měnil, možná jen jsem nainstaloval a odinstaloval whatsApp, ale myslím že pak to ještě nějakou dobu fungovalo.
Poradíte někdo jak to zkusit vyřešit?
Uživatelský avatar
xsouku04
Administrátor
Příspěvky: 7953
Registrován: pát 15. říj 2010 11:11:44
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Vlastní aplikace na zpětné volání z OS Android

Příspěvek od xsouku04 »

tomplee píše:Zdravím a prosím o pomoc.
Přestala mi na telefonu SE Xperia X10i mini (Android 2.1 jádro 2.6.29) fungovat aplikace Odorik Callback. Donedávna vše fungovalo výborně, ale teď pořád říká "Stav kreditu se nepodařilo získat, ověřte připojení k internetu" a vůbec se nezobrazí kredit, přestože přes edge i wifi se jiné aplikace normálně připojí, a při pokusu o spojení nějaká internetová aktivita probíhá. Zkusil jsem odinstalovat, znovu nainstalovat a zadat SIP údaje a pořád stejné. Na jiném telefonu mi to funguje.
Ani si neuvědomuji, že bych něco v telefonu měnil, možná jen jsem nainstaloval a odinstaloval whatsApp, ale myslím že pak to ještě nějakou dobu fungovalo.
Poradíte někdo jak to zkusit vyřešit?
Myslím, že to bodu novým https certifikátem, který s tak starým androidem nefunguje.
Když ze stejného androidu jdete na stránky https://www.odorik.cz, tak se stane co? Pozor to "s" je tam důležité.
tomplee
Příspěvky: 35
Registrován: úte 16. črc 2013 12:12:29

Re: Vlastní aplikace na zpětné volání z OS Android

Příspěvek od tomplee »

xsouku04 píše: Myslím že to bodu novým https certifikátem, který s tak starým androidem nefunguje.
Když ze stejného androidu jdete na stránky https://www.odorik.cz tak se stane co? Pozor to "s" je tam důležité.
Dvakrát to řeklo chyba certifikátu, ale pak se stránka stáhla, i se šlo přihlásit.
Uživatelský avatar
Zedna
Příspěvky: 736
Registrován: stř 04. dub 2012 0:57:53

Re: Vlastní aplikace na zpětné volání z OS Android

Příspěvek od Zedna »

Take mam nyni problemy s novym certifikatem pri vyuziti Odorik API.
Moje aplikace "Odorik Soucty" http://forum.odorik.cz/viewtopic.php?f=19&t=3133
mi nyni vzdy hlasi nasledujici chybu:
odorik soucty chyba certifikatu 2.png
odorik soucty chyba certifikatu 2.png (8.37 KiB) Zobrazeno 15319 x
Kdyz odklepnu Ano, tak se pak API nacte dobre.
Drive toto nedelalo.

Myslim, ze to bude ta sama pricina, jako u vyse zminovaneho prispevku.
Uživatelský avatar
xsouku04
Administrátor
Příspěvky: 7953
Registrován: pát 15. říj 2010 11:11:44
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Vlastní aplikace na zpětné volání z OS Android

Příspěvek od xsouku04 »

Zedna píše:Take mam nyni problemy s novym certifikatem pri vyuziti Odorik API.
Moje aplikace "Odorik Soucty" http://forum.odorik.cz/viewtopic.php?f=19&t=3133
mi nyni vzdy hlasi nasledujici chybu:
odorik soucty chyba certifikatu 2.png
Kdyz odklepnu Ano, tak se pak API nacte dobre.
Drive toto nedelalo.

Myslim, ze to bude ta sama pricina, jako u vyse zminovaneho prispevku.
A máte Windows XP? To má s autoritou Let's encrypt problémy.
tomplee
Příspěvky: 35
Registrován: úte 16. črc 2013 12:12:29

Re: Vlastní aplikace na zpětné volání z OS Android

Příspěvek od tomplee »

xsouku04 píše:Myslím, že to bodu novým https certifikátem, který s tak starým androidem nefunguje.
Mám to chápat tak, že už to fungovat nebude a že se mám zařídit jinak? :(
Uživatelský avatar
xsouku04
Administrátor
Příspěvky: 7953
Registrován: pát 15. říj 2010 11:11:44
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Vlastní aplikace na zpětné volání z OS Android

Příspěvek od xsouku04 »

tomplee píše:
xsouku04 píše:Myslím, že to bodu novým https certifikátem, který s tak starým androidem nefunguje.
Mám to chápat tak, že už to fungovat nebude a že se mám zařídit jinak? :(
Příští týden se vrátíme k placeným certifikátům, certifikát let's ecnrypt je, zdá se, zatím nepoužitelný pro projekty jako Odorik.cz. Tedy problém by měl nejpozději do týdne zmizet.
xtonda
Příspěvky: 760
Registrován: čtv 08. zář 2011 14:38:19

Re: Vlastní aplikace na zpětné volání z OS Android

Příspěvek od xtonda »

Tak na jednu stranu Let’s Encrypt je ve stádiu Public Beta a to od 3.12.2015, tedy teprve čtvrt roku. Na druhou, to v čem to nefunguje, jsou záležitosti těžce obsoletní.

Bohužel certifikáty co umožní více subdomén jako Subject Alt Name už nestojí úplně málo, takže pro různé malé, domácí, komunitní a nevýdělečné weby je LE spása, byť nemožnost nějakého jednoduchého vystavení aspoň ročního certifikátu je opruz.
Uživatelský avatar
Zedna
Příspěvky: 736
Registrován: stř 04. dub 2012 0:57:53

Re: Vlastní aplikace na zpětné volání z OS Android

Příspěvek od Zedna »

xsouku04 píše:
Zedna píše:Take mam nyni problemy s novym certifikatem pri vyuziti Odorik API.
Moje aplikace "Odorik Soucty" http://forum.odorik.cz/viewtopic.php?f=19&t=3133
mi nyni vzdy hlasi nasledujici chybu:
odorik soucty chyba certifikatu 2.png
Kdyz odklepnu Ano, tak se pak API nacte dobre.
Drive toto nedelalo.

Myslim, ze to bude ta sama pricina, jako u vyse zminovaneho prispevku.
A máte Windows XP? To má s autoritou Let's encrypt problémy.
Ano mam XP.
V rodine mame XPcek s Odorikem vic.
Odpovědět