Náhodou mě to docela baví. Člověk se při tom i dobře baví a pokud se společně na něco přijde tím lépe. Alespoň mám pocit že jsem se trochu zapojil a někomu i pomohl. Myslím že i o tomhle to je.luky píše:celá táto operace se změnou proxy a aktivní zapojení zákazníků do řešení problémů mi připomíná takové to "NÁROD SOBĚ". Neplánuje Odorik změnu sro. na akciovou společnost a možnost zakoupit si podíl ve formě akcií (nebo družstvo)? Odorik by dostal nový kapitál na pořádný rozjezd, a možná i několik nových šikovných hlav.
Nové proxy a změny na webu 21. května 2012 večer
Re: Nové proxy a změny na webu 21. května večer
no mě to taky přijde ojedinělé, jak všichni defacto ladí, navrhují vylepšení apod. Je to sympatické. Nápady a myšlenky jsou, ještě by to chtělo přísun peněz. Až se sníží propojovací poplatek na mobily, to teprv může být terno
Je to ojedinělé a hlavně osobnější. Odorik nastavuje, postupně upgraduje, vše co najde a zjistí šoupne do diskuse, můžeš to komentovat. A hlavně je znát že zákazník je fakt na prvním místě. Srovnej to s podporou O2, Voda či Tmobile. Naučené fráze, vlastně je jim jedno co si myslíš a hlavně co chceš a ještě nevědí co si za to říci. Mě je dokonce sympatická i ta paní co zvedá telefon na podpoře odoriku. Špatně mluví česky (člověk by přešel do ruštiny - jsem ročník 1975) a když neví tak se tak krásně omlouvá. Tohle se mi líbí víc než nějakej studenej profi hlásek z automatu na podpoře mob. operátorů.
Jo a to družstvo není šp. nápad! Navrhuji DRUMEVA.
Jo a to družstvo není šp. nápad! Navrhuji DRUMEVA.
GSM operátoři mají miliardové zázemí, importované technologie, prostě všechno dostatečně dimenzované - takže když se člověk nedovolá, je to obvykle proto, že někde někdo přeseknul nějaký páteřní kabel. Ale každý nějak začínal. Když jsou peníze na růst, tak se vždycky začne dařit...a ještě talentovaný vizionářský manažer 

odesílání sms: odesílal jsem sms přes CSipsimple, sms byla zdárně doručena na číslo vodafone, ale z celé sms dorazilo jen první slovo. To mi přijde vcelku zajímavé
Potvrzuji. Zatím nedojde ke spojení na IVR ani při volání z odoričích čísel (viz např. hovor ve 22:32:55, call ID 44511457) ani při "paralelním vyzvánění", nastaveném na *8223004 (viz např hovor ve 22:39:20 call ID 44511624 a 44511625).doubleclutcher píše: Dobrý den, stále to nejde, "Bohužel, Odorik neumožňuje volání na vámi zadané číslo", "Volané číslo není v tuto chvíli dostupné".
Zdravim,
volani na cislo *8223004 jsem opravil, otestoval jsem ze site odorik a ze site 802.cz.
Posilani sms tez opraveno...
Dekuji za nahlaseni...
volani na cislo *8223004 jsem opravil, otestoval jsem ze site odorik a ze site 802.cz.
Posilani sms tez opraveno...
Dekuji za nahlaseni...
Zdá se, že je to v pořádku. Mimochodem, na *8223004 nejde stejně ze sítě Odoriku volat, pokud je aktivní TCP transport místo UDP.kovik píše:Zdravim, volani na cislo *8223004 jsem opravil, otestoval jsem ze site odorik a ze site 802.cz.
Jinak jsem ještě narazil na drobný problémek

Zdá se tedy, že při přesměrování na *8223004 se nepřenese korektně CLIP veřejné linky (777888999). Naproti tomu, pokud nastavíte jako důvěryhodné číslo odoričí 211222999, z něhož je přesměrováno, PIN to již nepožaduje. Což by ovšem byla cesta do pekel, neb by se k IVR na můj účet dostal bez PINu každý kdo zavolá na č. 211222999...
Mám z toho pocit, že u volání na *8223004 není vyhodnocováno (resp. přenášeno) původní ORIGINUJÍCÍ číslo hovoru z PSTN, ale odoričí číslo, z něhož je "přesměrováno". Je to úmysl, nebo nechtěný důsledek nějakého jiného opatření? (Dříve rozhodoval CLIP přicházející z PSTN.)
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Co se týče takového využití čísla *8223004, na to jsem nepomyslel. Není to problém opravíme to v pondělí.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Už je to opraveno. Tedy mělo by správně zachovávat číslo volajícího. Na *8223004 jde volat jak z UDP tak TCP.