Ok, twist internet online to asi ještě umí (slíbili to na krabičkách, tak to musí dodržet?). Ostatní twisty už bonus za dobití nemají
Datový balíček 12krát 2Gb na rok za 430 Kč jednorázově do konce dubna
Re: Datový balíček 12krát 2Gb na rok za 430 Kč jednorázově do konce ledna
Nejenom na krabičkách, ale i zde https://www.t-mobile.cz/twist/prehled-k ... ist-online , jak už bylo řečeno.
I prakticky to vyzkoušelo už hafo lidí.
Dost možná to je už jenom u Twist Internet Online, ale v tom je právě tato nabízená karta zajímavá a kvůli tomu bylo toto vlákno vytvořeno.
I prakticky to vyzkoušelo už hafo lidí.
Dost možná to je už jenom u Twist Internet Online, ale v tom je právě tato nabízená karta zajímavá a kvůli tomu bylo toto vlákno vytvořeno.
U Twist Internet Online nelze za dobití rozdávat volné minuty a ani nefunguje jakýkoliv bonus v podobě dat navíc, takže těch 100 Kč je logická věc, aby měl zákazník motivaci posílat T-Mobile peníze a jenom nezahazoval karty po vyčerpání toho, co je na nich při koupi.
Jeden bonus ale přece jenom u Twist Internet Online ještě přidávají - neomezený internet na týden při dobití 300+, což je i tento případ. Odměnu je třeba si vyzvednout v mobilní appce v sekci Srdcovky.
Bohužel nepřidávají a je to uvedeno i v té appce v podmínkách:
Hmm. Zajímavé. Ale funguje to navzdory tady tomu, co je psané v podmínkách. Samozřejmě ne pro volání, ale jenom pro ta data.
Každopádně si do 7 dnů po nabití 300+ zkuste prohlédnout v mobilní appce Srdcovky, jestli se to tam objeví a případně si neomezená data na týden zapnout. Nic za to nedáte a ještě ušetříte.
Každopádně si do 7 dnů po nabití 300+ zkuste prohlédnout v mobilní appce Srdcovky, jestli se to tam objeví a případně si neomezená data na týden zapnout. Nic za to nedáte a ještě ušetříte.
Minulý týden jsem aktivoval novou kartu Twist Internet Online, dobil 400 Kč a dostal 100 Kč bonus, nic dalšího se nekonalo a na kartě bylo stále jenom 500 MB dat, přičemž v appce u volby "Máte už svou odměnu za dobití / Ověřit" to napsalo "Momentálně tu žádnou odměnu nemáte". Jestli to někomu funguje, tak má asi štěstí...
Je to možné. Každopádně za pokus nic nedám, takže proč to nezkusit.
Ten tarif 12x2 jsem si aktivoval 1. ledna, měl být na 30 dní, teď o víkendu mi data došla a čekal jsem, že od dnes budu mít opět k dispozici 2 GB. Ale nic - data nafungují a v aplikaci je furt dostupná 0. Restart telefonu nepomohl. Ono to není na 30 dní, ale na 30x24 hodin? Nevím, v kolik hodin jsem to aktivoval, je možný, že až odpoledne. Ale nikde to v aplikaci nevidím, naopak např. platnost toho celého balíčku to uvádí do 27.12. bez upřesnění do kolika hodin.
Jak dojde k aktivaci té další části balíčku? Může vadit, že tam aktuálně mám kredit -0,2 Kč? Nevím, jak se to stalo, ale sežralo to nějaký data než jsem aktivoval balíček.
Jak dojde k aktivaci té další části balíčku? Může vadit, že tam aktuálně mám kredit -0,2 Kč? Nevím, jak se to stalo, ale sežralo to nějaký data než jsem aktivoval balíček.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Hafi píše: ↑úte 31. led 2023 9:17:33 Ten tarif 12x2 jsem si aktivoval 1. ledna, měl být na 30 dní, teď o víkendu mi data došla a čekal jsem, že od dnes budu mít opět k dispozici 2 GB. Ale nic - data nafungují a v aplikaci je furt dostupná 0. Restart telefonu nepomohl. Ono to není na 30 dní, ale na 30x24 hodin? Nevím, v kolik hodin jsem to aktivoval, je možný, že až odpoledne. Ale nikde to v aplikaci nevidím, naopak např. platnost toho celého balíčku to uvádí do 27.12. bez upřesnění do kolika hodin.
Když jste to aktivoval 1., tak k obnovení by mělo dojít až dnes 31. tedy 30 dní po. Jestli dodrží i hodinu, netuším, nejspíš ano, to by pak záleželo, v kolik hodin jste to aktivoval. Ten čas mají uložený, když si rozkliknete informaci o tom balíčku. Možná to ale obnoví až po půlnoci. Takže bych určitě počkal minimálně do zítřka, než budete něco reklamovat. Dejte vědět.
Já jsem to aktivoval mezi svátky u dvou SIM a u obou se to po 30 dnech správně obnovilo. Na jedné mám ale kredit -19 Kč, který nevím, kde se vzal.
Jinak dnes je poslední den, kdy je možné to aktivovat za rozumnou cenu. Akce s poloviční cenou bývá jen o Vánocích a v létě a je i možné, že se nebude opakovat.