Máte asi nějakej zakletej skype:) Používá to dost lidí a kdyby to nešlo všem tak myslím že tak cca do půl hodiny by to hlásilo více lidí. Navíc jsme od včerejška nic neměnili. :Tak snad se to opakovat nebude.konrad píše:Dobry den, to to vcera pri stejnem postupu neslo (volani - klavesnice - pin, cili stejny jako pri zadavani cisla volaneho) dnes OK. Dik
Nové proxy a změny na webu 21. května 2012 večer
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nové proxy a změny na webu 21. května večer
Nojo, potize s ele me provazeji od detstvi... co jinym funguje bez potizi, u me tak easy neni. Nekdy svou pritomnosti rusim signal radia a tv, zhasinaji lampy ver. osvetleni, v me pritomnosti se lidem vybijeji telefony, svou E52 dobijim co 8 hodin (zatimco jinym vydrzi tyden), atp. K lekari s tim nemohu, vedi prd.
Tak bohužel, "Služba sip.odorik.cz není k dispozici", problémy setrvávají. Včera mi sice nefungoval mobilní internet, Vodafone mi dnes bez vyžádání poslal sms s nastavením sítě, zřejmě něco předělávali. Dnes jsem na internetu. Po restartu telefonu se mi n chvíli objeví že je Odorik registrován, pak ale Chyba registrace nebo Neregistrován. Upravit profil nemohu, protože je právě používán. Nebo, když mě to pustí, po změně Proxy na UDP se telefon okamžitě sám přenastaví na Automaticky. Přístupový bod GPRS také nemohu upravit protože je právě používán, ale ani při volbě WiFi se Odorik neregistruje. Tak nevim, je to po reklamacích už druhá E52 co má problémy, ale možná to není telefonem?kovik píše:Dobry den,
dnes kolem 01:00 jsem shodou okonolsti opravil problem, ktery by vasemu mohl odpovidal, nektere nokie posilaji REGISTER s totag, coz je spatne (REGISTER nevytvari dialog) a byl zahozen. To mohlo mit za nesledek "Služba sip.odorik.cz není k dispozici". Prosim otestujte jestli problem pretrvava dekuji.
Ještě doplňuji, že se mi podařilo registrovat Odorik, pomohla mi volba připojení Vždy v domácí síti a následný restart telefonu. Poté je Odorik Registrován, nicméně při snaze o volání "Služba sip.odorik.cz není k dispozici" nebo "Služba internetového volání není k dispozici". Po dalším restartu Odorik naběhne, ale ne na trvalo. Stačí se přemístit a opět není k dispozici. Asi bude problém přece jen v telefonu.
Re: Nové proxy a změny na webu 21. května 2012 večer
zajimave, nevidim zde svou Rychlou odpoved, pokud tu je, omlouvam se za duplicitu. Upresnuji problem. Jsem mimo Prahu v oblasti s dobrym signalem i GPRS (Vodafone). Postradam ikonu VoIP na displeji. Kontroluji Nastaveni site. Odorik registrovan, nelze tudiz upravit. Volba pripojeni GPRS na 1. miste, pouziva se, nelze upravit. Zkousim volat - internetove volani, objevi se 'Zadne pripojeni k dispozici'. Pritom komunikuji pres WhatsApp, Opera se pripojuje bez potizi, zkousim tedy Fring a uspesne s nim telefonuji, posilam sms pres Odorik. Proc se ale nechce pripojit je-li registrovan? Pred mesicem jsem tento problem nemel.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Napadá mne jedna možnost. Není možné, že volání přes vodafone funguje jen přes 3G internet ?
Pokud máte internet kvalitní, ale přitom je jen edge signál, nokia odmítá volat přes internet.
Pokud máte internet kvalitní, ale přitom je jen edge signál, nokia odmítá volat přes internet.
Odorik používám jen jako zálohu. proto až dnes jsem přišel na to, že mi také nefunguje ze Sipury SPA841, je zaregistrován, po zadání čísla se zobrazí "Contacting STUN server" a poté "Call ended" a hovor se neuskuteční. Přitom přes CSipSimple na android telefonu funguje OK
A aktivní používání STUNu máte úmyslně? Já že jsem neměl potřebu využít služeb STUN serveru asi tak osm let.J.Urban píše: "Contacting STUN server" a poté "Call ended" a hovor se neuskuteční.
Dnes jsem se vrátil ze zahraničí. Do E52 jsem vložil zpět českou simku a od té doby hledám problém proč je odorik neregistrován. Dosud jsem žádnou zjevnou závadu v nastavení nenašel.
Poradí někdo?

Poradí někdo?
Díval jste se na log poslední registrace, co je v uživatelském účtu u nás na webu? (návody a nastavení => linky => vybrat linku na kterou se přihlašujete => detailní výpis posledního pokusu o registraci)