Spolehlivý SIP klient pro Android s dobrou integrací
Re: Spolehlivý SIP klient pro Android s dobrou integrací
Zadal jsem přihlašovací údaje, ale stále mi program hlásí: Registrace účtu byla zastavena, protože není k dispozici žádné připojení k internetu. Zkoušel jsem WiFi i data, ale pořád nic. Poradíte mi prosím, co dělám špatně?
Nemáte aplikaci zablokovanou ve správci aplikací v přístupu k datům a Wi-Fi? Nastavoval jste stejně jako v http://www.odorik.cz/w/acr_phone:acr_phone ? Kdy a kde přesně se hláška vypisuje?
Mám nastaveno podle návodu, aplikace nemá blokování, zkusil jsem reinstalaci a teď pro změnu hlásí Registrace účtu se nezdařila (Chyba). Pokus bude opakován později. Samozřejmě jsem zkontroloval jméno i heslo.
Tak jsem ji odinstaloval. Zlatý CSipsimple.
Tak jsem ji odinstaloval. Zlatý CSipsimple.
Volanému se nezobrazuje moje mobilní číslo, ale číslo pevné linky...
Dobrý den.
ACR phone vypadá dobře, hlavně mě potěšila integrace a spojení s mobilní SIM, problém však je, že pokud někomu volám přes SIP tak se mu zobrazuje moje pevná linka a ne mobilní číslo které mám vyplněné ve vašem nastavení. S předchozími aplikacemi jsem tento problém neměl. Jak tuto chybu tedy prosím odstraním? Děkuji
ACR phone vypadá dobře, hlavně mě potěšila integrace a spojení s mobilní SIM, problém však je, že pokud někomu volám přes SIP tak se mu zobrazuje moje pevná linka a ne mobilní číslo které mám vyplněné ve vašem nastavení. S předchozími aplikacemi jsem tento problém neměl. Jak tuto chybu tedy prosím odstraním? Děkuji
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Volanému se nezobrazuje moje mobilní číslo, ale číslo pevné linky...
Není to způsobeno ACR Phone, ale blokováním zatím jen u T-mobile. viewtopic.php?t=5374David píše: ↑pon 25. zář 2023 16:50:56 Dobrý den.
Zkoušel jsem ten acr phone a celkem bych ho i používal,ale nahrávání hovorů není skoro slyšet protistranu. Možná je to androidem 9,ale při použití aplikace telefon můžu zmáčknout nahrávání a nahraje se dobře i s protistranou. Škoda,že ten acr phone nejde používat jako scipsimple .Bez nastavení jak výchozí aplikace pro příjem hovorů,ale s plnou integrací,že nabídne při volání s aplikace telefon možnost volat přes tu aplikaci acr. Takto to dělá csipsimple.
Narazil jsem na drobný bug (tedy mně se to jeví jako bug):
Mám na Androidu ACR Phone jako telefonní aplikaci. Mám nastaven mobilní i VoIP účet - mohu volat jak mobilním, tak VoIP voláním.
Když mobilním voláním prozváním své vlastní VoIP číslo, začne zvonit, ale po pár (cca 2 - 3 vteřiny) zvoněních je spojení přerušeno.
Může to být dané tím, že se VoIP hovor chce paralelně ozvat i na tom telefonu, ze kterého se právě volá?
Mám na VoIP lince nasazen CLIP mobilním číslem (tím, ze kterého volám).
Chápal bych, že nemůžu volat sám sebe z VoIP na Voip... ale takto?
Pokud deaktivuji VoIP účet v ACR Phone v mobilu, dovolám se.
Mám na Androidu ACR Phone jako telefonní aplikaci. Mám nastaven mobilní i VoIP účet - mohu volat jak mobilním, tak VoIP voláním.
Když mobilním voláním prozváním své vlastní VoIP číslo, začne zvonit, ale po pár (cca 2 - 3 vteřiny) zvoněních je spojení přerušeno.
Může to být dané tím, že se VoIP hovor chce paralelně ozvat i na tom telefonu, ze kterého se právě volá?
Mám na VoIP lince nasazen CLIP mobilním číslem (tím, ze kterého volám).
Chápal bych, že nemůžu volat sám sebe z VoIP na Voip... ale takto?
Pokud deaktivuji VoIP účet v ACR Phone v mobilu, dovolám se.
Naposledy upravil(a) 5uch dne pon 09. říj 2023 17:25:53, celkem upraveno 1 x.
VOX 802 -> Odorik byla jasná volba
Za mě celkem ok,
jen hlášení hovoru mám nastavené pouze pro sluchátka, ale hlásí se i bez sluchátek.
Dal je prosím možnost nějak skrýt oznámení ohledně připojení k SIP, které je na mobilu pořád? Bohužel notifikace vypnout nejde, jelikož je appka zřejmě nastavena pro volání.
jen hlášení hovoru mám nastavené pouze pro sluchátka, ale hlásí se i bez sluchátek.
Dal je prosím možnost nějak skrýt oznámení ohledně připojení k SIP, které je na mobilu pořád? Bohužel notifikace vypnout nejde, jelikož je appka zřejmě nastavena pro volání.
Skvělá aplikace.
Dotaz k ACR Phone:
Často bývám na WiFi, které jsou por VoIP dost nekvalitní (packet loss atd.). Musím proto před VoIP hovorem vypnout WiFi a jet přes data.
Nevíte jak zajistit aby ACR Phone použila mobilní data i v případě dostupnosti WiFi?
Často bývám na WiFi, které jsou por VoIP dost nekvalitní (packet loss atd.). Musím proto před VoIP hovorem vypnout WiFi a jet přes data.
Nevíte jak zajistit aby ACR Phone použila mobilní data i v případě dostupnosti WiFi?