esim to SIM

Místo pro služby, které lze dobře kombinovat se službami Odorik.cz .
Pitomec

Re: esim to SIM

Příspěvek od Pitomec »

Jedna eSIM nedává smysl, to už je levnější si nechat klasickou SIM. A pokud budu někde přepínat profily v eSIM a tu 5ber SIM pořád přesouvat mezi telefony, tak to taky není zrovna top. Ale když se s tím chce někdo takto patlat, proč ne...
vlk

Příspěvek od vlk »

Zatím si vystačím s dvěma SIM v jednom telefonu. eSIM mě láká,abych si předem pořídil místní eSIM bez poštovného, takže si troufám tvrdit, že mnoha lidem jedna eSIm bude stačit zvláště v dual mobilech.
Pitomec

Příspěvek od Pitomec »

Ano, ale teď se řeší použití 5ber SIM v nějakém tlačítkovém telefonu, kde to opravdu moc smysl nemá, když ani nelze přepínat mezi eSIM profily.
vlk

Příspěvek od vlk »

Pitomec píše: stř 28. srp 2024 14:33:33 Ano, ale teď se řeší použití 5ber SIM v nějakém tlačítkovém telefonu, kde to opravdu moc smysl nemá, když ani nelze přepínat mezi eSIM profily.
Zřejmě má, když se na to ptá...
Já mám tlačítkový telefon taky, pokud prostě najdu na eSIM lepší možnost než na SIM, proč ne...
Pitomec

Příspěvek od Pitomec »

Výhoda 5ber SIM je v tom, že si do ní nahraji eSIM profily a v telefonu s Androidem mezi nimi mohu přepínat dle potřeby. V tlačítkovém telefonu toto nelze, takže k čemu 5ber SIM s pouze jedním eSIM profilem? Já v tom tedy smysl nevidím, ale jestli někdo ano, ať si to klidně pořídí...
Odpovědět