zabezpečené přihlášení do odorik.cz
-
Re: zabezpečené přihlášení do odorik.cz
To bych podepsal. Spravce hesel zda se byti ideal, prosty lid by mozna privital i prihlasovani pres Facebook/Google/...
Nevím jak prostý lid, ale osobně nespatřují důvod v tom, aby nějaký pochybný Facebook řešil cokoliv ohledně přihlášení k Odoriku. To by to za chvíli také mohl řešit třeba účet do pekárny v Horní-Dolní nebo účet u Alzáka
Mě plně vyhovuje stávající zabezpečení a přihlašování do účtu odoriku. Díky tomu mohu nastavovat odorik na dálku svým blízkým, kteří by si jinak s tím nevěděli rady, a je možné že by rezignovali i na jeho používání. Pro ty co mají zájem udělejte vyšší level, ale ponechte i možnost přihlášení pouze jménem a heslem.Děkuji.
Naprosto souhlasím a připojuji se. Jsem ve stejné situaci.vrksah píše: ↑čtv 18. led 2024 19:03:12 Mě plně vyhovuje stávající zabezpečení a přihlašování do účtu odoriku. Díky tomu mohu nastavovat odorik na dálku svým blízkým, kteří by si jinak s tím nevěděli rady, a je možné že by rezignovali i na jeho používání. Pro ty co mají zájem udělejte vyšší level, ale ponechte i možnost přihlášení pouze jménem a heslem.Děkuji.
Jenom nějak nechápu jak to má ovlivnit lidi co si stejně neví rady a potřebují na správu admina.
Mým dětem je taky šumák co je se děje na pozadí. Prostě jen datují a volají. Způsob přihlášení je jen moje záležitost.
Mým dětem je taky šumák co je se děje na pozadí. Prostě jen datují a volají. Způsob přihlášení je jen moje záležitost.
Pro jiné účty jde nastavit "správce" a vůbec se nemusíte přihlašovat znovu viewtopic.php?t=3903jlo píše: ↑čtv 18. led 2024 22:48:42Naprosto souhlasím a připojuji se. Jsem ve stejné situaci.vrksah píše: ↑čtv 18. led 2024 19:03:12 Mě plně vyhovuje stávající zabezpečení a přihlašování do účtu odoriku. Díky tomu mohu nastavovat odorik na dálku svým blízkým, kteří by si jinak s tím nevěděli rady, a je možné že by rezignovali i na jeho používání. Pro ty co mají zájem udělejte vyšší level, ale ponechte i možnost přihlášení pouze jménem a heslem.Děkuji.
Dík za tip, s tím správcovským účtem dobrý. Ale jde o samotný způsob přihlašování jménem a heslem, takto to mě i jim vyhovuje. A u nich zrovna nevím, zda by používali jinou formu přihlašování a mě se taky nezamlouvá přihlašování pomocí různých ID.
Nějaké novinky k tomuto tématu?