Ukončení hovoru

Nikdo nemůže vyhovět všem, ale můžeme mít alespoň přehled a mít tak možnost se zaměřit na to nejpodstatnější.
Odpovědět
arga

Ukončení hovoru

Příspěvek od arga »

Zdravím, potřeboval bych důležitou věc, věřím, že se bude hodit komukoliv. Nějaký speciální kód (něco jako *082) - ALE potřebuji tím kódem ukončit okamžitě nebo s prodlevou danou linku jako hovor. Moje vrata, pokud nechám linku zvonit (pouze přesměrováno na mobilní číslo) stále hlásí, že hovor odmítnut - v pořádku, ale pokouší se dál a spojení nespadne. A tak se mi vrata otevřou a zavřou, atd...... prosím o pomoc, je-li toto možné. I za cenu spadnutí všech hovorů všech linek (u mě nevadí).

Děkuji moc.
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Ukončení hovoru

Příspěvek od xsouku04 »

A vy voláte jak, že se hovor nezruší?

Z mobilu nebo internetu?

Nejlepší řešení, co mne napadá, by mohlo být, kdybyste mi poslal telefonní číslo té brány a já bych nastavil, aby se to zkusilo jen jednou.
Tedy po odmítnutí by to již znovu nevolalo.
arga

Re: Ukončení hovoru

Příspěvek od arga »

Volá se z mobilů jiných operátorů než Odorik - volá se na nomadické číslo 910xxxxxx. Pokud volám přímo na číslo 608xxxxxx tak je hovor odmítnut tou bránou pro moje vrata. Ale přes Vás to váš systém neukončí a tedy se to zřejmě znovu vytáčí nebo nevím. A moc díky za pomoc.
Odpovědět