Jak zruším či smažu přiřazené linky ?
Re: Jak zruším či smažu přiřazené linky ?
Tak jsem dneska po 10 letech od původního příspěvku taky hledal, jak linku smazat a nenašel... Koupil jsem před lety číslo z Plzeňského kraje, ale odstěhovali jsme se a už tam zřejmě bydlet nebudeme. Linka tak jen překáží v seznamu, zatímco by si její pěkné číslo mohl vzít někdo jiný. Historie hovorů by přeci šla uchovávat i bez toho, aby uživatel linku viděl u sebe. I když samozřejmě nevím, jak máte udělaný backend
No, nevím jestli zrovna někdo bude chtít číslo "po někom", osobně bych takové číslo vědomě zcela jistě nebral...
Obávám se, že když koupíš SIM kartu a není to nová předvolba, máš velkou šanci, že koupíš číslo po někom... Vlastní zkušenost, nějakou dobu mi na novou O2 kartu volali rusky mluvící lidé...
Však právě, syn taky dostal u VF číslo, co měl dřív někdo jiný a zpočátku to bylo jenom k zlosti, když tam volal kde-kdo cizí. Tato recyklovaná čísla by měl operátor dávat jenom do nějakých datových SIM, anebo je recyklovat až třeba po 5 a více letech a ne po roce (nebo dokonce i dřív).
Jo, podobné je to s IP adresami, člověk se pak diví, že je někde na blacklistech... Ale holt nejsou.
Nicméně smazat linku a uvolnit číslo mi přijde jako poměrně základní funkcionalita
Nicméně smazat linku a uvolnit číslo mi přijde jako poměrně základní funkcionalita
Geografická a nomadická čísla již několik let vracet jde - v sekci linky kliknete na dané telefonní číslo, tím se dosanete do jeho nastavení a tam je tlačítko "vrátit číslo". Linka v síti jde vrátit po mailové žádosti, ale je to poměrně komplikované.
Má nějaký přínos pro mě vracet nomadické číslo?
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Např. pokud chcete na linku jiné číslo. Nebo pokud si jste jist, že jej již nebudete potřebovat, můžete po sobě uklidit, aby neleželo zbytečně ladem.
U nás naprostá většina čísel recyklovaná není. Čísla vrací obvykle jen ti, co jej dlouhodobě nepoužívali. Protože čísla u nás nepropadají kvůli expiraci kreditu jak jinde. A celkově nemáme takovou fluktuaci zákazníků, jak je běžné u jiných předplacených karet.
A když se čísla vrátí, zůstávají několik let v karanténě.