planovane odeslani sms?

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
Odpovědět
Jan Telefonista

planovane odeslani sms?

Příspěvek od Jan Telefonista »

Dobry den, lze nejak naplanovat odeslani hromadnych sms z webu na datum a hodinu? Nenasel jsem na to chlivecek a vyuzivam to vzdycky "jak no na me prijde". Jenze ted po me chteji rozeslat neco rano, ale bohuzel v dobe, kdy se jeste prevaluju na druhy bok... Urcite to pujde skriptem pres api, ale s tim se mi nechce drbat, kdyz to treba nejak jde, tak se radsi nejdriv ptam. Diky!
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: planovane odeslani sms?

Příspěvek od xsouku04 »

Nic takového nemáme. Je pravda ale, že by se to mohlo hodit těm, co ponocují, protože pozdní čas není na odesílání SMS moc vhodný.
Jan Telefonista

Příspěvek od Jan Telefonista »

Diky za odpoved, skoda, ze to nejde. Ja je nechci posilat ve 2 rano, ale v 7, nicmene vstavat se mi kvuli tomu nechce ani tak :-) Vyresim to tedy pres cron a api. Je tam nejaky rate limit, nebo muzu poslat 200 api requestu z bashe hned po sobe?
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

Jan Telefonista píše: pát 11. dub 2025 12:38:31 Diky za odpoved, skoda, ze to nejde. Ja je nechci posilat ve 2 rano, ale v 7, nicmene vstavat se mi kvuli tomu nechce ani tak :-) Vyresim to tedy pres cron a api. Je tam nejaky rate limit, nebo muzu poslat 200 api requestu z bashe hned po sobe?
Limit tam není. Dobré je ale zkontrolovat kredit předem.
Odpovědět