Dobry den,
nejak nemuzu najit, jak nastavit premerovani volani z voip POUZE v pripade nedostupnosti hlavni linky. Kdyz vim, ze mi nejde internet, tak na hlavni lince nastavim paralelni zvoneni s druhou linkou a na te druhe lince mam jen paralelni zvoneni s mobilem, tedy napr. pro (Po-Čt 09:00-13:00)
*0841407001300777888999
Nastavuju si to rucne jen kdyz vim, ze mne nefunguje internet. Jenze co kdyz to nevim, ze mi internet nejde? Lze vyresit podminka "hlavni linka neni prihlasena -> paralelni zvoneni na..."? Napada me tam dat jen nejake dost dlouhe zpozdeni zvoneni, ale to se mi uplne nelibi, protoze pak to zvoni vzdycky a navic se zbytecnym spozdenim. Ve specialnich cislech (https://www.odorik.cz/w/specialni_cisla) jsem neco jako podminene presmerovani nenasel.
Vim, ze bych to mohl nechat nastavene porad, jenze pak to zvoni na mobilu i kdyz nechci, napr. kdyz nejsem v praci, navic kdyz v praci jsem, mam furt na mobilu zmeskane hovory, i kdyz to obslouzim na voip. No zkratka si rikam, ze by to mohlo jit lepe. Umi to odorik? Diky.
Presmerovani v pripade nedostupnosti voip
-
Re: Presmerovani v pripade nedostupnosti voip
Nastavení libovolného zařízení/programu podporujícího standard SIP
V této tabulce na 15. řádku je: Záložní číslo
V této tabulce na 15. řádku je: Záložní číslo
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
A o možnosti nastavit si u linky "záložní číslo" víte? Nastavuje se to v té velké tabulce, jak je SIP heslo.
Jde o to, že někdy může být zařízení zaregistrováno a stejně na příchozí hovory nereaguje nebo je odmítá. Záložní číslo zareaguje správně i v tomto případě.
Jde o to, že někdy může být zařízení zaregistrováno a stejně na příchozí hovory nereaguje nebo je odmítá. Záložní číslo zareaguje správně i v tomto případě.
-
Aha. Vlastne jsem to zalozni telefonni cislo uz kdysi i pouzival, jen jsem na to uplne zapomnel, ze to tam je a kde to je
Odorik ma tech moznosti tolik... Dekuji za odpovedi, vyreseno.