Aplikace Odorik Buddy
Re: Aplikace Odorik Buddy
Pokud mi popíšete přesně, jak se má daná funkce chovat, není problém ji do aplikace doplnit. Přiznám se, že *087 pro mě byla novinka, ještě před měsícem jsem o ní nevěděl. Co se týče SIPu, aplikace ho pravděpodobně nikdy podporovat nebude.
Upřímně si myslím, že nemá smysl znovu vymýšlet něco, co už existuje a funguje v několika jiných aplikacích.Neříkám, že by to nebylo zajímavé si to zkusit, ale implementace SIPu by byla časově dost náročná.
Upřímně si myslím, že nemá smysl znovu vymýšlet něco, co už existuje a funguje v několika jiných aplikacích.Neříkám, že by to nebylo zajímavé si to zkusit, ale implementace SIPu by byla časově dost náročná.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak. Je to náročné a nevděčné. Je tam problém aby to fungovalo dobře na všech telefonech. A je tam problém s příchozími hovory, aby aplikace neusínala nebo byla spolehlivě probouzená push notifikacemi, což nemusí být vždy na 100% dobře řešitelné, protože ne všechny telefony fungují přesně jak by měly. Ceny hovorů ale klesají, takže obejít sip pomocí běžných hovorů už není takový problém jako dříve. A SIP aplikací existuje vícero.
Nemluvil jsem o SIP protokolu, ale o iniciaci hovoru ze SIM karty přes GSM.Hacker píše: ↑čtv 23. říj 2025 11:51:21 Pokud mi popíšete přesně, jak se má daná funkce chovat, není problém ji do aplikace doplnit. Přiznám se, že *087 pro mě byla novinka, ještě před měsícem jsem o ní nevěděl. Co se týče SIPu, aplikace ho pravděpodobně nikdy podporovat nebude.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No možná existuje nějaký zjednodušený způsob, kdy se volané číslo jen zkopíruje, aby jej nemusel nikdo opisovat, ale volá se už běžným způsob z běžné aplikace. To by mohlo google považovat za bezpečné a nedělat s tím problémy.
Pokud by měla vytáčet aplikace přímo bez použití běžné aplikace na volání, to je problém a to google jen tak nepovolí.
Výborná aplikace na začátek. Pouze dotaz: Při zkoušení zpětného volání se volanému nezobrazuje číslo volajícího. Respektive se mu zobrazuje "Neznámé číslo". Nejspíš mám někde chybu v nastavení účtu u daného čísla. Můžete mi poradit kde? Díky
A ještě jedna věc. Pokud se přihlásím přes API, objeví se mi přehled pro všechna čísla dohromady. Chystáte do budoucna vytvoření nějakého filtru pro jednotlivé linky na účtu? Díky za odpověď
A ještě jedna věc. Pokud se přihlásím přes API, objeví se mi přehled pro všechna čísla dohromady. Chystáte do budoucna vytvoření nějakého filtru pro jednotlivé linky na účtu? Díky za odpověď
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Co se zobrazí záleží na tom jaké callerid má nastavená linka přes kterou se spojuje hovor. Jediná výjimka je mobilních čísel u Odorik.cz, tam je potřeba si pořídit jinou linku, na ní nomadický číslo a povolit si na ní CLIP toho mobilního a vybrat, že je to Odorik.cz. Dále je třeba počkat, protože seznam čísel posílám vždy desátého do T-mobile. Několik dní po desátém to začne fungovat. Co se týče filtru, je to dotaz na pana Hackera.MartinS píše: ↑ned 26. říj 2025 11:07:09 Výborná aplikace na začátek. Pouze dotaz: Při zkoušení zpětného volání se volanému nezobrazuje číslo volajícího. Respektive se mu zobrazuje "Neznámé číslo". Nejspíš mám někde chybu v nastavení účtu u daného čísla. Můžete mi poradit kde? Díky
Ještě spojit historii s adresářem v mobilu, nebo/a Rychlými kontakty, bude to dokonalé. 
Ahoj všem,
je venku nová verze aplikace – odorik_buddy-1.1.7.apk

- Přílohy
-
- odorik_buddy-1.1.7.apk
- (7.74 MiB) Staženo 14 x