Aplikace Odorik Buddy

Jak ovládat Odorik a používat služby pomocí speciálních programů a aplikací.
Odpovědět
Hacker

Re: Aplikace Odorik Buddy

Příspěvek od Hacker »

Pokud mi popíšete přesně, jak se má daná funkce chovat, není problém ji do aplikace doplnit. Přiznám se, že *087 pro mě byla novinka, ještě před měsícem jsem o ní nevěděl. Co se týče SIPu, aplikace ho pravděpodobně nikdy podporovat nebude.
Upřímně si myslím, že nemá smysl znovu vymýšlet něco, co už existuje a funguje v několika jiných aplikacích.Neříkám, že by to nebylo zajímavé si to zkusit, ale implementace SIPu by byla časově dost náročná.

xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

Hacker píše: čtv 23. říj 2025 11:51:21Neříkám, že by to nebylo zajímavé si to zkusit, ale implementace SIPu by byla časově dost náročná.
Přesně tak. Je to náročné a nevděčné. Je tam problém aby to fungovalo dobře na všech telefonech. A je tam problém s příchozími hovory, aby aplikace neusínala nebo byla spolehlivě probouzená push notifikacemi, což nemusí být vždy na 100% dobře řešitelné, protože ne všechny telefony fungují přesně jak by měly.   Ceny hovorů ale klesají, takže obejít sip pomocí běžných hovorů už není takový problém jako dříve. A SIP aplikací existuje vícero.
StimpX

Příspěvek od StimpX »

Hacker píše: čtv 23. říj 2025 11:51:21 Pokud mi popíšete přesně, jak se má daná funkce chovat, není problém ji do aplikace doplnit. Přiznám se, že *087 pro mě byla novinka, ještě před měsícem jsem o ní nevěděl. Co se týče SIPu, aplikace ho pravděpodobně nikdy podporovat nebude.
Upřímně si myslím, že nemá smysl znovu vymýšlet něco, co už existuje a funguje v několika jiných aplikacích.Neříkám, že by to nebylo zajímavé si to zkusit, ale implementace SIPu by byla časově dost náročná.

Nemluvil jsem o SIP protokolu, ale o iniciaci hovoru ze SIM karty přes GSM.
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

StimpX píše: čtv 23. říj 2025 12:41:39 Nemluvil jsem o SIP protokolu, ale o iniciaci hovoru ze SIM karty přes GSM.
No možná existuje nějaký zjednodušený způsob, kdy se volané číslo jen zkopíruje, aby jej nemusel nikdo opisovat, ale volá se už běžným způsob z běžné aplikace. To by mohlo google považovat za bezpečné a nedělat s tím problémy.

Pokud by měla vytáčet aplikace přímo bez použití běžné aplikace na volání, to je problém a to google jen tak nepovolí.
Hacker

Příspěvek od Hacker »

Hraji si teď s historií hovorů, nevím jestli tohle není moc přeplácané, ale myslím si že by to nějakou barvičku chtělo.

Obrázek   Obrázek

MartinS

Příspěvek od MartinS »

Výborná aplikace na začátek. Pouze dotaz: Při zkoušení zpětného volání se volanému nezobrazuje číslo volajícího. Respektive se mu zobrazuje "Neznámé číslo". Nejspíš mám někde chybu v nastavení účtu u daného čísla. Můžete mi poradit kde? Díky
A ještě jedna věc. Pokud se přihlásím přes API, objeví se mi přehled pro všechna čísla dohromady. Chystáte do budoucna vytvoření nějakého filtru pro jednotlivé linky na účtu? Díky za odpověď
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

MartinS píše: ned 26. říj 2025 11:07:09 Výborná aplikace na začátek. Pouze dotaz: Při zkoušení zpětného volání se volanému nezobrazuje číslo volajícího. Respektive se mu zobrazuje "Neznámé číslo". Nejspíš mám někde chybu v nastavení účtu u daného čísla. Můžete mi poradit kde? Díky
A ještě jedna věc. Pokud se přihlásím přes API, objeví se mi přehled pro všechna čísla dohromady. Chystáte do budoucna vytvoření nějakého filtru pro jednotlivé linky na účtu? Díky za odpověď

Co se zobrazí záleží na tom jaké callerid má nastavená linka přes kterou se spojuje hovor.  Jediná výjimka je mobilních čísel u Odorik.cz, tam je potřeba si pořídit jinou linku, na ní nomadický číslo a povolit si na ní CLIP toho mobilního a vybrat, že je to Odorik.cz. Dále je třeba počkat, protože seznam čísel posílám vždy desátého do T-mobile. Několik dní po desátém to začne fungovat. Co se týče filtru, je to dotaz na pana Hackera.

Hacker

Příspěvek od Hacker »

MartinS píše: ned 26. říj 2025 11:07:09 A ještě jedna věc. Pokud se přihlásím přes API, objeví se mi přehled pro všechna čísla dohromady. Chystáte do budoucna vytvoření nějakého filtru pro jednotlivé linky na účtu? Díky za odpověď

Myslíte tím v historii?
xsouku04 píše: ned 26. říj 2025 12:59:07
Co se týče filtru, je to dotaz na pana Hackera.
 Pan Hacker  :D to pobavilo, měl jsem zvolit jinou přezdívku. Stahovat si aplikaci od hackera, je vždy blbý nápad

EDIT:
filtr jsem dodělal, uvidíme časem třeba rozšířím víc

Obrázek

mil2house

Příspěvek od mil2house »

Ještě spojit historii s adresářem v mobilu, nebo/a Rychlými kontakty, bude to dokonalé. :)

Hacker

Příspěvek od Hacker »

Ahoj všem,

je venku nová verze aplikace – odorik_buddy-1.1.7.apk  🎇

🌟  Co je nového:

✅  Nová funkce One Shot Call / Jednorázové voláni
✅  Filtr Historie
✅  Nový vzhled Historie, SMS a Volání

ℹ️   One Shot Call / Jednorázové volání využívá sdílených čísel pro jednorázový hovor. Nastaví hovor dle parametrů s možností volat číslem linky a nebo vaším osobním číslem. Hodí se v případě, že máte neomezené volání na ČR čísla, pak voláte za internetové ceny. Vyzkoušejte, dejte vědět pokud bude nějaký problém.

📷  Screenshoty:

Obrázek  Obrázek  Obrázek  Obrázek  Obrázek

⬇️  https://www.dropbox.com/scl/fo/kktw2fz03ams4u9y9ztr7/AE56wA8e6kdWwLnQdjxvGzI?rlkey=n4xxdy1i51o26odiq3osjgyn3&st=6cr3slny&dl=0

Přílohy
odorik_buddy-1.1.7.apk
(7.74 MiB) Staženo 14 x
Odpovědět