Lze nějak získat emailovou notifikaci o příchozím hovoru, který volající přerušil ve fázi přehrávání uvítací hlášky?

Co a jak lze všechno provádět po přihlášení na web Odoriku.
Odpovědět
lamalamalama

Lze nějak získat emailovou notifikaci o příchozím hovoru, který volající přerušil ve fázi přehrávání uvítací hlášky?

Příspěvek od lamalamalama »

Dobrý den, dotaz viz předmět. Mám vyplněné všechny emaily, ale notifikace nechodí. Nemám přihlášené žádné sip zařízení ani program, přichozí hovory nechci zvedat, potřebuju jen tu notifikaci, že někdo volal a jeho číslo. Má to řešení? Předem děkuji za tipy.
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Lze nějak získat emailovou notifikaci o příchozím hovoru, který volající přerušil ve fázi přehrávání uvítací hlášky?

Příspěvek od xsouku04 »

Myslím že ne. Ale místo uvítací hlášky můžete použít hlasovou schránku bez možnosti zanechat vzkaz. Tam email přijde. Ale zase to pak už nikam nespojí, kdyby dotyčný vydržel.

Co to udělá když by jste uvítací hlášku simuloval pomocí hlasového menu si nejsem jist.
lamalamalama

Re: Lze nějak získat emailovou notifikaci o příchozím hovoru, který volající přerušil ve fázi přehrávání uvítací hlášky?

A jak tedy, prosím, přesměruji všechno do hlasové schránky, jak ji nastavím bez možnosti zanechat vzkaz a lze tam vložit nahrávku s nějakou hlasovou zprávou, která se přehraje? Děkuji.
lamalamalama

Takže moc děkuju za tip, něco jsem tam naklikal a nějak to funguje, každopádně informaci, kterou potřebuji, dostanu. Akorát mi teda budou furt chodit nahrávky té jedné a té samé hlášky, což je trochu nesmyslné, ale nevadí, snad Vám to nepřehltí systém a časem to nějak učešeme :-) Každopádně ještě jednou díky moc, takto má vypadat technická podpora (a není to poprvé nebo náhodou).
Odpovědět