Možnost požádat o aktiavci CLIP u čísel T-mobile

Podrobnější technické novinky a vůbec novinky a postřehy z VoIP.
Odpovědět
libor007

Re: Možnost požádat o aktiavci CLIP u čísel T-mobile

Příspěvek od libor007 »

Díky. Přesně to jsem jim říkal o firewallu 2.0 a o co vlastně v principu jde. Zkusím jinou prodejnu. Jen bych nerad vymetl všechny Brněnské :-)
mirkotor

Příspěvek od mirkotor »

O vyjmutí z Hlasového firewallu jsem žádal osobně na poboččce na Kulaťáku v Praze - tradičně byli kluci zmatení, ale v systému si formulář dohledali, vypsali jsme ho a předali ho ke zpracování. Bohužel později jsem zjistil, že požadavek nedorazil kompletní - něco tam nepřiložili/nenaskenovali a tedy další zpracování bylo zastaveno bez mého vědomí.

V aktuálním Ceníku je v sekci Firewall uvedena možnost odeslání žádosti přes datovou schránku bez dalších podrobností - ty jsem nezískal ani na lince - instrukce k tomu nikde nemají.

Zkusil jsem tedy formulář zde několikrát umístěný ke stažení vyplnit (údaje o mně, telefonní číslo u TM, telefonní číslo u Odoriku a společnost - to je miniTEL s.r.o.) a odeslat datovou schránkou do TM s žádostí, s odvoláním na zmínku v Ceníku a přiloženou žádost. Následující den mi volali, že moji žádost přijali a zahajují její zpracování a po přibližně 5 pracovních dnech mi byl CLIP aktivován - bez dalšího potvrzení ze strany TM. Určitě tedy doporučuji tuto cestu než jít na pobočku.
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

mirkotor píše: pon 13. říj 2025 13:06:58 O vyjmutí z Hlasového firewallu jsem žádal osobně na poboččce na Kulaťáku v Praze - tradičně byli kluci zmatení, ale v systému si formulář dohledali, vypsali jsme ho a předali ho ke zpracování. Bohužel později jsem zjistil, že požadavek nedorazil kompletní - něco tam nepřiložili/nenaskenovali a tedy další zpracování bylo zastaveno bez mého vědomí.

V aktuálním Ceníku je v sekci Firewall uvedena možnost odeslání žádosti přes datovou schránku bez dalších podrobností - ty jsem nezískal ani na lince - instrukce k tomu nikde nemají.

Zkusil jsem tedy formulář zde několikrát umístěný ke stažení vyplnit (údaje o mně, telefonní číslo u TM, telefonní číslo u Odoriku a společnost - to je miniTEL s.r.o.) a odeslat datovou schránkou do TM s žádostí, s odvoláním na zmínku v Ceníku a přiloženou žádost. Následující den mi volali, že moji žádost přijali a zahajují její zpracování a po přibližně 5 pracovních dnech mi byl CLIP aktivován - bez dalšího potvrzení ze strany TM. Určitě tedy doporučuji tuto cestu než jít na pobočku.

Díky, dal jsem odkaz do úvodu vlákna.

wit.cz

Příspěvek od wit.cz »

CLIP jsem měl aktivní ještě před tady těmi "firewally" řadu let zpět. Chtěl bych jej mít zase aktivní. Můžu se prosím zeptat, zda to jde podstoupit i s číslem převedeným pod firemní smlouvu a poslat to za sebe jako koncového uživatele čísla datovkou?
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

wit.cz píše: sob 17. led 2026 19:10:11 CLIP jsem měl aktivní ještě před tady těmi "firewally" řadu let zpět. Chtěl bych jej mít zase aktivní. Můžu se prosím zeptat, zda to jde podstoupit i s číslem převedeným pod firemní smlouvu a poslat to za sebe jako koncového uživatele čísla datovkou?

Datovkou to jde, ale jestli to můžete poslat jako koncový uživatel to nevím.  Chtějí tam číslo smlouvy na tom formuláři myslím. Podívejte se na ten prázdný formulář.
Odpovědět