Spolehlivý SIP klient pro Android s dobrou integrací
Re: Spolehlivý SIP klient pro Android s dobrou integrací
Může mi někdo poradit, jak zvýšit hlasitost hovoru v aplikaci ACR Phone? Možná se to už v tomto vlákně řešilo, ale je už hodně obsáhlé. Mám telefon Xiaomi. Děkuji za tipy.
Tags:
Normálně hlasitost v telefonu jako všechny ostatní hlasitosti, chvíli jsem to používal ale jsem to zrušil protože potřebuji videohovor na normální sim tak zase používám originál od googlu.
Ale když jsem ji měl tak jsem v aplikaci nenašel že by tam byla nějaká volba hlasitosti a to xiaomi mám.
Jedině skusit přepnout na hlasitý hovor a pak zpátky na sluchátko co to udělá a zkusit u obou zvednout hlasitost tlačítkama na max.
Taky zkouknout zda aplikace má všechny práva co potřebuje a smazat ji cache zda si něco neuložila.
Jinak taky je tam někde volba na automatické přepínání mezi sluchátkem a hlasitým reproduktorem tak to zkusit vypnout zda se ti to samo nepřepíná a neblbne.
Ale když jsem ji měl tak jsem v aplikaci nenašel že by tam byla nějaká volba hlasitosti a to xiaomi mám.
Jedině skusit přepnout na hlasitý hovor a pak zpátky na sluchátko co to udělá a zkusit u obou zvednout hlasitost tlačítkama na max.
Taky zkouknout zda aplikace má všechny práva co potřebuje a smazat ji cache zda si něco neuložila.
Jinak taky je tam někde volba na automatické přepínání mezi sluchátkem a hlasitým reproduktorem tak to zkusit vypnout zda se ti to samo nepřepíná a neblbne.
Zkouším pro změnu příchozí hovory na datech. Mobilní číslo v síti TM jsem si přesměroval na linku s nomadickym číslem odorika. Volající vola na TM, slyší hlášku o přesměrování, ale pak se jen ozývá takový trojtón a hovor nevyzvání. To vše s outbound proxy acr.odorik.cz:6688. Když ji vymažu a nechám prázdnou tak to funguje. Jsem z toho teda zmatený:-)
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
A máte zapnuté push notification ? Když si zapnete push notification a máte prázdné outbound proxy tak to vyplní jinou outbound proxy než acr.odorik.cz:6688 . Ta určitě funguje.wit.cz píše: ↑čtv 05. bře 2026 11:11:25 Zkouším pro změnu příchozí hovory na datech. Mobilní číslo v síti TM jsem si přesměroval na linku s nomadickym číslem odorika. Volající vola na TM, slyší hlášku o přesměrování, ale pak se jen ozývá takový trojtón a hovor nevyzvání. To vše s outbound proxy acr.odorik.cz:6688. Když ji vymažu a nechám prázdnou tak to funguje. Jsem z toho teda zmatený:-)
Mě to nyní funguje mnohem lépe než dříve. Spolehlivost příchozích hovorů je lepší než dříve, zvoní to téměř okamžitě. Je to poté jsme provedli změny, aby se těmi push notifikacemi neplýtvalo a používali se co nejméně. Pak fungují spolehlivěji. Zjevně si to android hlídá a nějak se sám snaží odhadnout důležitost.
Ano, push notifikace mám zapnuté, v outbound proxy je hodnota <Nepovinné>. Zda je tam reálně ta defaultní, těžko říct.