Aplikace Odorik Buddy

Jak ovládat Odorik a používat služby pomocí speciálních programů a aplikací.
Odpovědět
Hacker

Re: Aplikace Odorik Buddy

Příspěvek od Hacker »

Jako pokud těchto požadavků bude víc, tak asi dodělat to lze. Jenže já nevím kdo co jak používá nebo chce, nesbírám z té aplikace žádné data. Pro jednoho to samozřejmě nemá smysl dělat, práce to je na několik dnů.
Nejjednodušší je pracovní profil, viz ten shelter nebo použít z Google Play:
https://play.google.com/store/apps/deta ... intl&hl=cs
https://play.google.com/store/apps/deta ... .app&hl=cs

Hacker

Příspěvek od Hacker »

Ahoj všem,

je venku nová verze aplikace – odorik_buddy-1.3.2.apk 🎇

🆕 Co je nového:

✅ Optimalizace a podpora pro Android 16 (API 36) - přechod z API 34 na API 36
✅ Vizuální vylepšení (tzv. edge-to-edge)
✅ Nové barevné rozlišení pro Volání a SMS
✅ Optimalizace záhlaví a využití místa na displeji
✅ Sjednocení barev tlačítek s tématem
✅ Oprava barev navigačního panelu v tmavém režimu

Přílohy
odorik_buddy-1.3.2.apk
(4.08 MiB) Staženo 101 x
avod

Příspěvek od avod »

Ahoj všem,
tak jsem si myslel, jak si vesele používám tuhle apku na volání přes VOIP za 0,59 Kč, ale zjistil jsem, že i když používám apku Odorik Buddy, tak volám přes můj kredit v telefonu. Asi, ne asi, ale určitě, dělám něco špatně.
V apce jdu na kartu Volání-Přesměrované-Volaný (vyberu z tel. seznamu)-Linka (při přihlášení do apky jsem zadal svoje údaje z Odoriku) mám Můj mobil a moje tel. číslo. Pod tím mám ještě Použít číslo linky jako ID volajícího (to nevím na co je, ale i když ho zaškrtnu, tak volám z kreditu operátora a ne Odorika).
Poradíte mi prosím, jak volat přes VOIP Odorika?
Děkuji za vysvětlení.

P.S. Bylo mi divné, že se manželce zobrazuje moje mobilní číslo, ale myslel jsem si, že Buddy nějak obešel Clip.

P.S.S. V tomhle vláknu jsem četl i o apce ACR Phone, tak jsem ji vyzkoušel a nabízí mi volání buď přes mého operátora nebo přes Odorik. V tom druhém případě se manželce zobrazí číslo Odorika 910....... Když ale volám z Buddy apky, tak se zapne ACR Phone a dá mi opět na výběr volat buď z telefonu, nebo přes Odorik. Když zvolím Odorik, tak se manželce zobrazí moje tel. číslo a když se podívám na výpis volání u Odorika, tak jde volání z účtu Odorika. Jak je to možné?
Odpovědět