Vytvořil jsem novou callback aplikaci a tímto ji dávám k veřejnému užití.
Je to PWA, tedy se neinstaluje z obchodu, ale z webové stránky:
https://dorika.pages.dev
PWA se sice instaluje na plochu telefonu, ale v podstatě běží v prohlížeči, takže má s tím spojená omezení, např. nevidí telefonní seznam, ale zase je bezpečnější a nemůže napáchat v telefonu žádnou škodu a hlavně nemusím platit Googlu ani Applu výpalné. Nejlépe pracuje při instalaci z Chrome na Androidu.
Co to umí:
- Objednat callback
- Nastavit směrování přes číslo 533 533 433 (zvolil jsem to nejhezčí)
- Pracovat s více účty a více linkami
- Převádět kredit
- Omezeně pracovat i bez účtu jen s linkou
- Pamatovat si zvlášť volaná čísla, volající čísla, objednané callbacky a nastavené routy
- Zobrazit aktivní směrování přes číslo 533 533 433 a rušit je
- Vybrat čísla ze seznamu kontaktů Android telefonu pomocí Contact picker API
- Přijmout volaná čísla nebo kontakty přes sdílení (např z aplikace Kontakty)
- Vložit číslo ze schránky
- 22 jazyků (na požádání přidám nebo uberu)
- Exportovat konfiguraci šifrovaně pro zálohu nebo přenos na jiný telefon
- Biometrické odemknutí pomocí WebAuthn
- Tmavý a světlý režim
- Je zdarma a bez reklam
Apka by měla fungovat i na iPhonu/Safari, asi s témito omezeními:
- po týdnu nečinnosti prý Apple může smazat paměť prohlížeče, takže si radši zálohujte nastavení pomocí Přenést konfiguraci,
- není tam contact picker z telefonního seznamu iPhonu, použijte sdílení z kontaktů,
- nefunguje biometrie.
Všechna vložená data jsou uložena lokálně, já k nim nijak nemám přístup. Z důvodu Same-Origin Policy nemůže apka volat přímo odorik api, takže je tam proxy server, který běží na Cloudflare (je tam možné bezpečnostní riziko, protože nevím, co s daty Cloudflare dělá, věřím ale, že nic nekalého). Počítám že využití apky nebude tak velké, že bych se dostal z Free Tier.
Obrovskou motivací pro mě byl Hacker a jeho skvělá apka. Tahle má trochu jiné využití, takže to myslím není konkurence. Taky už dlouho sleduji tady na fóru komentáře pana Soukupa i všech ostatních ke callback aplikacím, a všechny jsem je zkusil vzít v úvahu.
Budu rád pokud se bude někomu hodit, nebo když ji někdo aspoň vyzkouší.
Dorika - nová callback PWA aplikace
Re: Dorika - nová callback PWA aplikace
Děkuji za velice povedenou aplikací. Android 15 funguje bez problémů. Jde volat i rychlou volbou , což je super.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Taky bych vám přidal kredit, ale nemohu vás vypátrat. Aplikaci vyzkouším. Zatím jsem neměl čas.
Děkuji
,
dal jsem do té apky drze k funkci převodu kreditu do seznamu použitých účtů i svůj testovací účet, takže tam mě najdete. Ale posílat kredit netřeba, víc uspokojení mi přinese, když to pro někoho bude použitelné.
Jsem zvědavý na Váš názor pane Soukupe.
dal jsem do té apky drze k funkci převodu kreditu do seznamu použitých účtů i svůj testovací účet, takže tam mě najdete. Ale posílat kredit netřeba, víc uspokojení mi přinese, když to pro někoho bude použitelné.
Jsem zvědavý na Váš názor pane Soukupe.