Minimální plnění u deaktivované SIM odorik
Minimální plnění u deaktivované SIM odorik
Je nebo není účtováno minimální plnění v případě kdy je SIM deaktivována?
Re: Minimální plnění u deaktivované SIM odorik
Pokud se nic nezměnilo, tak se při deaktivované SIM nic neplatí, ani min. plnění. Aspoň tak to je u mé SIM.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Minimální plnění u mobilních čísel je zde proto, aby odradilo lidi, co by si k nám chtěli zaparkovat pěkná čísla od jiných operátorů a nepoužívat je. Nikdo takový zatím k nám nepřišel. Zatím minimální plnění u mobilních čísel neúčtujeme nikomu.
Tak já se přiznám, že přesně to jsem udělal 
Děti dostali s časopisem reklamní SIM od O2, kde shodou náhod bylo celkem hezké číslo, které jsem chtěl zachovat pro syna, až někdy dostane telefon, tak jsem ho převedl na Odorika a zatím deaktivoval. Ale mám k tomu 2 další čísla aktivní a i toto bude pak v provozu pod Odorikem. (A jo, vím, že ho musím jednou za půl roku oživit, abyste mi ho nezrušili).
Děti dostali s časopisem reklamní SIM od O2, kde shodou náhod bylo celkem hezké číslo, které jsem chtěl zachovat pro syna, až někdy dostane telefon, tak jsem ho převedl na Odorika a zatím deaktivoval. Ale mám k tomu 2 další čísla aktivní a i toto bude pak v provozu pod Odorikem. (A jo, vím, že ho musím jednou za půl roku oživit, abyste mi ho nezrušili).