Měl jsem dnes 6.9.2026 příchozí hovory z Polska na moje VoIP tel. číslo a volající osoba se ztěžovala na velmi špatnou slyšitelnost a srozumitelnost mého hlasu tak, že jsme se ani pořádně nedokázali domluvit. Já jsem volající osobu slyšel velmi dobře. Hovor byl přes počítač a telefon Odorik.exe. Zajímalo by mne čím to je, že kvalita hovoru u volající osoby byla velmi nekvalitní a co nebo kde a jak bych mohl zkusit nastavit tak aby se kvalita hovoru u protistrany zlepšila.
Jednalo se o hovory s ID hovoru: 805335632 a ID hovoru: 805335852.
Velmi špatná slyšitelnost u volajícího účastníka hovoru
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Velmi špatná slyšitelnost u volajícího účastníka hovoru
Graf RTP paketů vypadá takto.
Nic zvláštního tam nevidím.
Hovory po ČR jsou OK ? Protože kvalitu hovoru může snižovat např. i překřičený nebo špatně fungující mikrofon a to pak na grafech vidět není.
Snížená kvalita mohla být někde po cestě z Polska.
Nic zvláštního tam nevidím.
Hovory po ČR jsou OK ? Protože kvalitu hovoru může snižovat např. i překřičený nebo špatně fungující mikrofon a to pak na grafech vidět není.
Snížená kvalita mohla být někde po cestě z Polska.
xsouku04:
A dá se s tím něco dělat tak aby volající osoba mne (volaného) slyšela dobře bez hodně přerušovaného hlasu? Takto to telefonování na VoIP číslo nemá příliš význam když se s volající osobou nejde domluvit, protože mne velmi špatně slyší. Často se mi stává, že volaná osoba se mi ztěžuje, že mne špatně slyší. Včera ten hovor z Polska byl u volající osoby asi velmi nekvalitní, protože jsme se nedokázali dobře domluvit.
A dá se s tím něco dělat tak aby volající osoba mne (volaného) slyšela dobře bez hodně přerušovaného hlasu? Takto to telefonování na VoIP číslo nemá příliš význam když se s volající osobou nejde domluvit, protože mne velmi špatně slyší. Často se mi stává, že volaná osoba se mi ztěžuje, že mne špatně slyší. Včera ten hovor z Polska byl u volající osoby asi velmi nekvalitní, protože jsme se nedokázali dobře domluvit.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Je hlavně potřeba zkontrolovat, jestli ta nekvalita nevzniká na vašem počítači. Internetem vypadá že to není. Proto se ptám jestli je špatně slyšet i u hovorů do ČR. Zavolejte mi na 533533005, abych mohl posoudit jak dobře je vás slyšet.vlazy píše: ↑pon 07. zář 2026 1:48:36 xsouku04: