Žádost odešleme, jen když k číslu existuje aktivní SIM. Tedy zadat dřív to můžete, ale odešleme to poprvé 10. den v měsíci, kdy už bude aktivní SIM. Oni pak pošlou seznam čísel, kde to opravdu aktivovali. Takže kdyby byl problém lze to zkontrolovat. Ale u našich SIM nikdy problém nebyl. Někdy bývá problém u O2 nebo T-mobile, že se vyplněný formulář nedostane na správné místo, v případě O2 to mohou nějak doplést i jinak.
Možnost požádat o aktiavci CLIP u čísel T-mobile
Re: Možnost požádat o aktiavci CLIP u čísel T-mobile
@xsouku04
OK. Děkuji.
OK. Děkuji.
Ahoj. Hlásím , že vyjmutí čísla z "firewall 2.0" se mi u Kaktusu povedlo přes datovou schránku T-Mobilu. Nejdřív to poslali Kaktusu, který mi napsal ze to nedělají, odepsal jsem jim ať to vrátí T-Mobilu a pak to už klaplo.
To je dobrá komedie, když Kaktus je pouze obchodní značka samotného T-Mobile 
Měl bych dotaz ke clip u čísla od kaktusu. Když volám v ČR,tak se clip zobrazuje správně.Zkoušel jsem volat letos z Albánie a ukazovalo se lidem nomadické číslo a ted jsem zkoušel volat z Turecka a také nomadické číslo. V čem je problém?
Tipnul bych, že v zahraniční IP adrese. Když to půjde přes CZ VPN, tak by to mělo fungovat správně.
Asi to bude tím? Když TM zavedl FW2.0,tak v CR nešel klip,ale ze zahraniční se normálně zobrazoval. Ted jak udělali asi dohody s VOIP operátory,tak zahraniční IP asi blokují kvůli zneužívání a podvodům. Myslel jsem si to,ale chtěl jsem to nějak potvrdit,že není něco v nastavení u mě ?
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
My ale nerozlišujeme podle ip adresy odkud se volá. Chtělo by to lépe prozkoumat konkrétní případy. Pošlete mi id těch hovorů, abych se mohl podívat. https://www.odorik.cz/w/hlaseni_problemu
Mnoho lidí CLIP používá právě když jsou v zahraničí mimo EU, aby se vyhnuli roamingovým cenám. Je to jeden z běžných způsobu použití.
Mnoho lidí CLIP používá právě když jsou v zahraničí mimo EU, aby se vyhnuli roamingovým cenám. Je to jeden z běžných způsobu použití.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak hovor předáváme správně, T-mobile jej neodmítne (tedy je to stále povolené), jen při přesměrování do roamingu zapomene, které že číslo má správně ukázat a pošle to 910 číslo. Pokud by byl volaný v ČR, tak uvidí číslo volajícího správně.
Roaming v 2g síti funguje tak, že se dočasně zapůjčí zahraniční telefonní číslo, na které se příchozí hovory pak přesměrovávají. Za tímto účelem se použijí stejné routy, jako kdyby přímo někdo volal např. do Turecka nebo Albánie.
VoLTE naproti tomu funguje přes data stejně jako v domácí síti.
Roaming v 2g síti funguje tak, že se dočasně zapůjčí zahraniční telefonní číslo, na které se příchozí hovory pak přesměrovávají. Za tímto účelem se použijí stejné routy, jako kdyby přímo někdo volal např. do Turecka nebo Albánie.
VoLTE naproti tomu funguje přes data stejně jako v domácí síti.