xsouku04 píše:Zedna píše:
vypis hovoru - pridat novou volbu typu checkbox "Jen (hovory) s nenulovou cenou"
Tohle by jsme mohli jen aby to nebylo pro začátečníka příliš přesložitělé.
Ta volba "Jen (hovory) s nenulovou cenou" nebo "Skryt hovory s nulovou cenou" je take ve vypisu u 802.CZ,
ktery je ukazkove jednoduchy a prehledny.
Toto (nemoznost odfiltrovat hovory s nulovou cenou) je prave to co mi opravdu MOC chybi,
protoze mne vetsinou nezajimaji hovory zdarma (kterych muze byt hodne), ale hlavne ty placene.
Idealni by samozrejme byla moznost zobrazit hovory: Placene/Zdarma/Vsechny
xsouku04 píše:
Zedna píše:
vypis hovoru - vim ze je k dispozici i statistika hovoru, presto by se mi primo ve vypisu hovoru libil jednoduchy celkovy soucet provolanych minut/penez (uzitecne zejmena pri zobrazeni za mesic)
Pokud chci statistiku, jako celkokvé údaje za určité období zvolím statistiku. Pokud mne zajímají jednotlivé hovory, tak zase nevidím statistiku. Nepřijde mi příliš rozumné to všechno dávat dohromady.
To je pravda, u tohoto tipu jsem se take inspiroval vypisem u 802.CZ, kde se mi to moc libilo, vypisy po jednotlivych mesicich a rovnou i se zobrazenou celkovou sumou casu a provolanych penez bez nejakeho dalsiho klikani. Ale uznavam, ze toto lze tou statistikou opravdu dosahnout relativne jednoduse (byt oddelene).
xsouku04 píše:
Zedna píše:
vypis hovoru - volba jen verejna cisla/i v siti nerozlisuje geograficka (asi ani nomadicka) cisla v siti Odoriku ale bere v uvahu jen vnitrni cisla Odoriku (s hvezdickou),
ja vim ze i geograficka cisla Odoriku jsou "verejna", ale bylo by dobre mit moznost ve vypisu zobrazit "vse mimo sit Odoriku" a "jen v siti Odoriku"
(bez ohledu na to zda je to vnitrni/geograficke/nomadicke cislo Odoriku)
Tady moc nechápu proč to potřebujete takto rozlišovat? Pokud budete mít filtr, hovory zdarma a placené v podstatě až na volání nějakých osmistovek to bude také tak rozdělené.
Mate pravdu, ze tou moznosti odfiltrovani hovoru s nulovou cenou, kterou doufam pridate, by se to vyresilo a to beze zbytku v tom pripade, ze by byla moznost zobrazit hovory: Placene/Zdarma/Vsechny
xsouku04 píše:
Je těžké se zavděčit všem. Ne se vším co píšete souhlasím, že by byla změna k lepšímu protože jako hodnotu považuji i jednoduchost a přehlednost. Zajímá mne tedy proč zrovna to nebo ono chcete a jestli by nebyla nějaká jiné možnost jak vyhovět.
Tomu rozumim, ale z mych pripominek dosud nebylo opraveno/zmeneno vubec NIC (ani jedna), prestoze jste se uz drive (pred pul rokem) vyjadril, ze nektere jsou rozumne a souhlasite.