Že by rozumný 3G internet bez paušálních poplatků ?
Re: Že by rozumný 3G internet bez paušálních poplatků ?
No tohle mě fakt pobavilo, ať jdou do kytek s takovými službami. Dělají si z lidi tak akorát větrník
Jednou tak a za tři dny jinak!

myslím, že operátorům dochází, že bude hůř, tak se snaží z lidí vyždímat, co se dá. Už teď mají strach z virtuálních operátorů. Doufejme, že bude nový 4.operátor zaměřený na data a už nebude třeba se takto ponižovat a počítat každý MB.
DATA jsou pro každého mobilního operátora největší zátěží a je na nich (oproti volání a SMS) nejnižší zisk, takže ani 4 nebo další operátor se na ně nebude primárně zaměřovat. Navíc mu VoIP kanibalizuje jeho vlastní telefonní službu, což každý mobilní operátor dobře ví...
dříve kabelovka taky nedala internet bez zaplacení TV a tvářili se jako spasitelé světa, dneska jsou šťastní, že si u nich ten internet pořídíte. S GSM to bude úplně stejné. Za 2-3 roky...
Dříve kdy? Já měl internet od Dattelkabelu bez TV už někdy v r. 2002. Naopak mi po nějakém čase přidali základní TV nabídku zdarma (když to pak převzala UPC a TV zpoplatnila, tak jsem TV zrušil...)luky píše:dříve kabelovka taky nedala internet bez zaplacení TV a tvářili se jako spasitelé světa, dneska jsou šťastní, že si u nich ten internet pořídíte. S GSM to bude úplně stejné. Za 2-3 roky...
tak v té době jsem byl rád, že jsem měl vytáčené připojení přes modem s ConnectionMeter
Moc dobré zkušenosti s kabelovkou nemám... Doba se změnila, řada lidí zjistila, že přes digitální vysílání jde na multiplexech chytit cca 15 stanic zdarma, včetně pár HD. A jejich seznam roste, zatímco kabelovka si ceny zvedala z 50,- na dnešních cca 160 Kč za základní programy, které chytnete na drátěném sítě s předzesilovačem z Tesca za bratru 450 Kč

Moc dobré zkušenosti s kabelovkou nemám... Doba se změnila, řada lidí zjistila, že přes digitální vysílání jde na multiplexech chytit cca 15 stanic zdarma, včetně pár HD. A jejich seznam roste, zatímco kabelovka si ceny zvedala z 50,- na dnešních cca 160 Kč za základní programy, které chytnete na drátěném sítě s předzesilovačem z Tesca za bratru 450 Kč

Kabelovka nabízela samostatný internet snad odjakživa (jiná věc je ta, že spolu s TV je balík, který vychází výhodněji, než ty dvě služby samostatně). A dneska dokonce dostaneš u UPC automaticky TV (analog 15 a DVB-T 20 programů), když si objednáš jakoukoliv službu (net, telefon, DVB-C).
tak dneska už to tak je, dříve to bylo horší..... ale asi jak kde. Dříve byly i jiné kuriozity, smlouva podmíněná minimálním úpisem na dva roky, jinak jste měli smůlu. Běžné výpadky během dne.....
Jak říkám, díky konkurenci a novým technologiím mizí takováto sebeiluze o nenahraditelnosti, jakou naši tři gsm operátoři stále ještě prožívají. Nic netrvá věčně
Jak říkám, díky konkurenci a novým technologiím mizí takováto sebeiluze o nenahraditelnosti, jakou naši tři gsm operátoři stále ještě prožívají. Nic netrvá věčně
Datovou kartu jsem si pořídil a vyzkoušel. I když to operátor přímo neuvádí, funguje i v mobilu. Dobíjet můžu 1x za rok, za poslání e-mailu zaplatím doslova pár haléřů stejně jako za SMS přes Free SMS sender v mobilu.Tyto SMS jsou ve vlastní síti zdarma, platí se jen za data. Takže pokud je celá rodina u jednoho operátora, není co řešit. A když ne, SMS přijde na korunu. Volal jsem i přes 3G (Odorik/Skype), za data jsem zaplatil v řádech desetníků. Karta je ideální pro mobily se dvěma simkami. Já jsem ji dal do 7 palcového tabletu s 3G. Aktivuji v něm WI-FI hotspot a připojím se s mobilem. (Pokud nejsem doma na WI-FI).
Ještě jsem zapomněl napsat, že se karta může za dvě stovky koupit bez USB modemu a strčit rovnou do mobilu - nebo tabletu bez USB modemu. Já ji mám z Comforu, nabízejí ji i další prodejci ....