http://www.odorik.cz/w/odorik_callback_pro_android

Automatické přijmutí hovoru tam není. Je to jednoduchá účelná aplikace.Pitomec píše:Než to stáhnu a nainstaluju - je tam něco extra oproti Coolback+ (třeba automatické přijmutí hovoru)?
A nedělá ty problémy to AVG ?Kristovec píše:Prusvih.Blokuje mi otevreni appu Antivirus AVG Mobilation,pise mi to PROBLEMY S ANALYZOU.Takze nelze otevrit.
Ten Coolback mi sice ukazoval stav krediv,ale hovor se nikdy nespojil,tak jsem ho vymazal.
Asi ten stary Android,2.1 to delá.Mobil mám uz víc nez dva roky.Ani Skype se nedokáze prihlásit.
API jméno a hesl může být i sip jméno (číslo linky) a heslo. Tím si "vyberete" linku.TKlf píše:Funguje, ale jak je to s vyberem odchozi linky?
Nevím.Docasne ho vymazu,uvidíme.Vzdycky ho mohu znovu stahnout z Marketu.xsouku04 píše:A nedělá ty problémy to AVG ?Kristovec píše:Prusvih.Blokuje mi otevreni appu Antivirus AVG Mobilation,pise mi to PROBLEMY S ANALYZOU.Takze nelze otevrit.
Ten Coolback mi sice ukazoval stav krediv,ale hovor se nikdy nespojil,tak jsem ho vymazal.
Asi ten stary Android,2.1 to delá.Mobil mám uz víc nez dva roky.Ani Skype se nedokáze prihlásit.