u CSipSimple to fungovalo tak,že jsem dohovořil,vyskočil z kontaktů a aplikace se odregistrovala a já jí ve stavový liště neviděl,kdežto Media5 mi pořád svítí přihlášená.mouseman píše:temer vsechny aplikace na androidu "vysi" na pozadi, s tim moc nenadelas. timto vypnes automaticky refresh prihlaseni, takze vlastne aplikace neni aktivni, coz je stejne jako by byla vypnuta (da se tak nejak rict), baterku zere to neustale hlidani zda je online a aktualizace prihlasovani ...martin777 píše:možná jsem s vyjádřil špatně,ale chtěl bych, aby po ukončení hovoru se Media5 vypnul a nežral baterku.
Media5-fone pro Android
Re: Media5-fone pro Android
OK OK OK .... rychlejc pisu nez premyslim, jinak bych nemohl psat vubec, protoze jsem jeste pri tom vsem v praci
tak sorry, budu si mozna pamatovat.
A ted zpet k problemu. Ano, u CSipSimple to tak bylo, neznamena to ale ze se aplikace ukoncila, jen nesvitila v oznamovaci oblasti. Ok. Tady Media5-fone sviti porad, ale bud zelene nebo cervene ... vysledny efekt je ale stejny. Budeme se asi muset smirit s tim ze to je vlastnost.

A ted zpet k problemu. Ano, u CSipSimple to tak bylo, neznamena to ale ze se aplikace ukoncila, jen nesvitila v oznamovaci oblasti. Ok. Tady Media5-fone sviti porad, ale bud zelene nebo cervene ... vysledny efekt je ale stejny. Budeme se asi muset smirit s tim ze to je vlastnost.
mouseman: jistě vlastnost,nicméně mě pořád právě svítí zeleně a nepřejde do odregistrovaného stavu. 

Přišel někdo na to, jak nastavit, aby se po vytočení hovoru z nativního Androidího dialeru objevilo okno, kde si budu moct vybrat, jestli chci volat přes GSM nebo VoIP? Podobně to má třeba CSipSimple a jiné...
No mě se Android vždycky zeptá, jestli chci "internetový hovor" nebo "hovor z mobilního telefonu". Když nemám zaplá data nebo nejsem na wifi, tak se samozřejmě neptá.
Takhle to funguje jak při vytáčení z kontaktů, tak z číselníku. Nic extra kromě účtu jsem nenastavoval.

Zadarmo Media5-fone umožní jen 1 SIP účet, že?
umíte někdo nastavit odregistrovaný stav ihned po ukončení odchozího hovoru?.moc by mi to pomohlo.Děkuju. 

kdyz tu appku nainstalujes, tak se te vzdy bude ptat jestli chces pro volani pouzit normalni telefon (tedy gsm) nebo tuhle aplikaci, a kdyz nainstalujes napriklad COOLBACK aplikaci, tak pak budes mit po vyhledani kontaktu / vytoceni cisla na vyber dokonce tri moznosti, tedy GSM, Media5 a CoolBACK ...martv píše:Přišel někdo na to, jak nastavit, aby se po vytočení hovoru z nativního Androidího dialeru objevilo okno, kde si budu moct vybrat, jestli chci volat přes GSM nebo VoIP? Podobně to má třeba CSipSimple a jiné...
- Přílohy
-
- Screenshot_2013-02-03-01-49-27.png (72.26 KiB) Zobrazeno 5850 x
Naposledy upravil(a) mouseman dne ned 03. úno 2013 1:53:14, celkem upraveno 2 x.
zkoumal jsem to, a nejde to. proste to Media5 neumi. Proc je to pro tebe tak dulezite? Ja to mam spustene porad a vubec zadny problem napr. s baterkou neregistruju, zda se ze to temer nic nezere ...martin777 píše:umíte někdo nastavit odregistrovaný stav ihned po ukončení odchozího hovoru?.moc by mi to pomohlo.Děkuju.
ano. neplacena verze umi pouze jeden ucet.Hooonza píše:Zadarmo Media5-fone umožní jen 1 SIP účet, že?