Odorik bude virtuální mobilní operátor
Re: Odorik bude virtuální mobilní operátor
to je ten důvod proč GSM operátoři to volání zdarma nebo za malý poplatek na nějaké číslo (a) nabízí. Aby udrželi zákazníky. Třeba členy rodiny. Ve výsledku provolají všichni třeba i více, ale důležitý je psycholog.efekt. Někdy bych toto nejradši zrušil, některé ženy by si jen povídali a povídali....
xsouku04 píše:To asi nepůjde, protože my nic zdarma nedostaneme. Jediné co můžeme nabízet dlouhodobě zdarma je volání ve vlastní VoIP síti.toyotakodry píše:Osobně bych uvítal volání na jedno číslo zdarma nebo jen za malý měsíční poplatek tak jako u O2 karty abych nemusel mít více čísel.
Spokojme se s málem a buďme skromní! Však se dočkáme, až to bude dojednané a možné zveřejnění.
-
No nic já jen vyjádřil své přání.Alespoň vím,že odorik bude další operátor jako pleskmobil.Prostě ta naše trojka si nepřipustí konkurenci jen tak aby si dělala co chce.Ale i tak se těším až dám výpověď vodoprdovi.
Raději jsem to smazal ikdyž se to tady na fóru řeší vícekrát.Mám odorik rád a nechci mu dělat problémy
Raději jsem to smazal ikdyž se to tady na fóru řeší vícekrát.Mám odorik rád a nechci mu dělat problémy
Naposledy upravil(a) toyotakodry dne úte 19. úno 2013 20:21:16, celkem upraveno 1 x.
Tak, těžko si bude moci "virtuální operátor" dělat v hostitelské síti (která mu nepatří) co chce. Respektive mnohé dělat třeba bude moci, ale vlastníkovi sítě za to musí zaplatit. Takže spíš než např. volání na jedno číslo v síti zdarma mohou být pravděpodobnější třeba levnější hovory do zahraničí, protože ty může mít už virtuál více pod svou kontrolou.toyotakodry píše:Prostě ta naše trojka si nepřipustí konkurenci jen tak aby si dělala co chce.
U SMS to bude asi podobné,ze?Ovsem,textovky do zahr. za nejakych 5 Kc,to tam radeji zajdu pesky a domluvím se osobne.VoIP asi bude i nadále páterní sluzbou.
Jinak,nemorálnost OPü,CEZu a podobnych pranetvoru bych vytykal spise vládám,hlavne této soucasné superliberální,nez tem obludám samym.Nejen clovek,ale i firma si dovolí jen to,co je jí dovoleno,v tomto prípade státem.A politikové rádi dovolí,kdyz to sype.
Meli bychom zvolit albánskobulharské antiCEZové resení.
Jinak,nemorálnost OPü,CEZu a podobnych pranetvoru bych vytykal spise vládám,hlavne této soucasné superliberální,nez tem obludám samym.Nejen clovek,ale i firma si dovolí jen to,co je jí dovoleno,v tomto prípade státem.A politikové rádi dovolí,kdyz to sype.
A někde ještě svítit svíčkami a netelefonovat.......
toyotakodry píše: ... jsem tento týden koupil O2kartu a začínám ji používat na volání na jedno mé pevné číslo u odoriku za 19kč týdně a přes něj přes provolbu budu volat dále domů a na mobily ...
čoveče to je dobrej nápad! můžeš napsat podrobnosti?
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Prosím ale přes soukromou zprávu. Není to něco snese vystavování na fóru.
Já mluvím o poskytovatelích,nikoli o sluzbách.To je urcity rozdíl.Návštěvník píše:Meli bychom zvolit albánskobulharské antiCEZové resení.
jakmile bude odorik vyrtuální operátorwm
takvyhodím v dual Sim telefonu O2 zero
takvyhodím v dual Sim telefonu O2 zero