Odorik bude virtuální mobilní operátor

Podrobnější technické novinky a vůbec novinky a postřehy z VoIP.
Odpovědět
ViR

Re: Odorik bude virtuální mobilní operátor

Příspěvek od ViR »

Kristovec píše:I já.A vím o 2 az 4 moznych zákaznících virtuálního Odorika.
Možných zákazníků je určitě hodně, ale IMO záleží především na podmínkách, jaké budou nakonec nabídnuty.
Zedna

Příspěvek od Zedna »

ViR píše:
Kristovec píše:I já.A vím o 2 az 4 moznych zákaznících virtuálního Odorika.
Možných zákazníků je určitě hodně, ale IMO záleží především na podmínkách, jaké budou nakonec nabídnuty.
Pokud bude mit Odorik ceny/podminky podobne jako BleskMobil (v coz doufam), tak jsem jeho jisty zakaznik a privedu i nekolik dalsich.
ViR

Příspěvek od ViR »

Zedna píše:Pokud bude mit Odorik ceny/podminky podobne jako BleskMobil (v coz doufam), tak jsem jeho jisty zakaznik a privedu i nekolik dalsich.
Ceny a podmínky bleskMOBILu mi samozřejmě přijdou celkem dobré, i když já mám lepší, takže by mne to neoslovilo (u BMo je o 39 % dražší hovorné a o 417 % dražší SMS), ale pro spoustu lidí by byly podmínky obdobné BMo určitě přínosem. A své může sehrát pro "běžného uživatele" i to, že bude možné "sjednotit" dodavatele hlasových služeb a využít předpokládané provázanosti a komplexnosti nabídky...
Zedna

Příspěvek od Zedna »

@ViR
Pro BleskMobil a jemu podobne virtualy (Odorik) budou idealnimi snadno ziskatelnymi zakazniky zejmena predplacenkari, kteri nyni volaji za 5-7 Kc/min. (s minutovou tarifikaci). Takovychto lidi, kteri volaji za podobne ceny je zde v CR nekolik milionu, takze perspektiva virtualu je podle mne obrovska.
luky

Příspěvek od luky »

Kristovec píše:Tohle vlákno trhá rekordy,urcite dosáhne 10 000 zhlédnutí,20 stránek príspevku,
to uz je debata fest! :)
možná by neuškodilo dát si pauzu a toto vlákno uzamknout. Minimálně do doby, než budou oficiální nabídky. A do té doby se věnovat zpátky něčemu jinému, tvůrčímu
Kristovec

Příspěvek od Kristovec »

Zedna píše:@ViR
Pro BleskMobil a jemu podobne virtualy (Odorik) budou idealnimi snadno ziskatelnymi zakazniky zejmena predplacenkari, kteri nyni volaji za 5-7 Kc/min. (s minutovou tarifikaci). Takovychto lidi, kteri volaji za podobne ceny je zde v CR nekolik milionu, takze perspektiva virtualu je podle mne obrovska.
Tady se to uz trochu hybe,O2 a H2O -Voda fone zacínaji sázet na hodinové hovory v ramci síte,6 nebo 7 Kc za hovor.To uz jde! Jen TMo jeste sladce pí na 6,90 zawmin
Kristovec

Příspěvek od Kristovec »

luky píše:
Kristovec píše:Tohle vlákno trhá rekordy,urcite dosáhne 10 000 zhlédnutí,20 stránek príspevku,
to uz je debata fest! :)
možná by neuškodilo dát si pauzu a toto vlákno uzamknout. Minimálně do doby, než budou oficiální nabídky. A do té doby se věnovat zpátky něčemu jinému, tvůrčímu
Mozná ano,ale zase - tesíme se snad témer vsichni,a co na srdci,to na pocítaci. ;)
Pitomec

Příspěvek od Pitomec »

Kristovec píše:
Zedna píše:@ViR
Tady se to uz trochu hybe,O2 a H2O -Voda fone zacínaji sázet na hodinové hovory v ramci síte,6 nebo 7 Kc za hovor.To uz jde! Jen TMo jeste sladce pí na 6,90 zawmin
To už tady kdysi bylo. A stejně jako tehdy, tak i dneska to má různá úskalí - např. se párkrát dovoláš do schránky a peníze jenom lítají. On ten Vodafone (a O2 tuplem) to má dobře spočítané, jak zákazníka oškubat a navenek ponechat dojem supernabídky :roll:
paty07

Příspěvek od paty07 »

Kristovec píše: Tady se to uz trochu hybe,O2 a H2O -Voda fone zacínaji sázet na hodinové hovory v ramci síte,6 nebo 7 Kc za hovor.To uz jde! Jen TMo jeste sladce pí na 6,90 zawmin
To je hezké, ale stejně většina hovorů je krátkých kolem minuty až dvou, abys zjistil kde dotycny stoji, proc se zdrzi apod. Ty hodinove tarifikace se hodí tak pro baby na vykecavani se s kamoškou. :D
speeeeeedy

Příspěvek od speeeeeedy »

Doufam, ze panem Dvorakem skvele promyslena a nasledne zrusena aukce, nebude mit vliv na vstup Odoriku do mobilni dzungle.
Odpovědět