Plány na následující měsíc

Podrobnější technické novinky a vůbec novinky a postřehy z VoIP.
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Plány na následující měsíc

Příspěvek od xsouku04 »

arga@seznam.cz píše:IVR by se rozhodně hodilo. Jsem zvědav jak to bude propracovaný a kolik bude možnost mít podkategorií a další funkce, třeba přesměrování po stisku tlačítka nebo vytáčení čísla po stisku určitého tlačítka, atd.... :D
No to je právě kompromis. Protože pokud to bude umět ledascos, hrozí, že to bude překomplikované pro běžné použití ... Takže vymyslet jak to udělat aby to umělo co nejvíce a přitom se to tvářilo jednoduše dá asi nejvíce práce.
jiri.karasek

Příspěvek od jiri.karasek »

- Podpora IVR (tedy hlasového menu)

Tak na to se moc těším, můžete k tomu napsat více? Co vše to bude umět?
608529908

Příspěvek od 608529908 »

xsouku04 píše:
arga@seznam.cz píše:IVR by se rozhodně hodilo. Jsem zvědav jak to bude propracovaný a kolik bude možnost mít podkategorií a další funkce, třeba přesměrování po stisku tlačítka nebo vytáčení čísla po stisku určitého tlačítka, atd.... :D
No to je právě kompromis. Protože pokud to bude umět ledascos, hrozí, že to bude překomplikované pro běžné použití ... Takže vymyslet jak to udělat aby to umělo co nejvíce a přitom se to tvářilo jednoduše dá asi nejvíce práce.
Rád pomůžu s testováním a vymýšlením, máte-li zájem. (info (a) 1001.cz)
rejpal

Příspěvek od rejpal »

Bude odorik poskytovat VoIP zařízení ZDARMA ZA CENU PŘEDPLACENÉHO KREDITU TO ZNAMENÁ
ŽE TŘEBA VoIP BRÁNA ZA CENU 1490 Kč A KREDIT 1490 Kč TUDÍŽ ZDARMA?
Jinde to mají ale nechci vkládat konkurenční nabídky zdá se mi to neetické.
xsouku04 píše:
Pitomec

Příspěvek od Pitomec »

Jinde to mají leda proto, že pak oškubou klienta na hovorném nebo jinak, což u Odoriku naštěstí nehrozí.
zalesaka

Příspěvek od zalesaka »

xsouku04 píše:Obvykle zveřejňujeme již hotové věci.
Nyní chci udělat výjimku a podělit se o teprve chystaném.

- Podpora faxování
- Podpora IVR (tedy hlasového menu)
- vlastní aplikace pro android na callback

Kdy bude Podpora IVR ?

Děkuji

Naposledy oživil Anonymous v pát 15. bře 2013 10:19:11
Odpovědět