Podělím se o zkušenost s novým virtuálem bleskmobil:LiborF píše:Super...už se těším až bude Odorik virtuálem ... určitě přejdu s 2-3 číslama od Vodafonu .... ty jejich nehorázný ceny (pokud člověk nemá vysoký paušál) mě fakt už nebaví. Je aby měl Odorik nějakou rozumnou variantu mobilního netu za rozumnou cenu...jsem zvědavý.
Když jsem před nedávnou dobou přecházel k Blesk mobilu, věřil jsem, že si polepším. Zdá se že ne.
Dnes 13.3. jsem se rozhodl uskutečnit hovor. Ovšem ozval se mi krátce přerušovaný tón. Na jedno číslo, na druhé,...
Abych to zkrátil. Nakonec jsem zjistil, že nemohu volat z důvodu, že mám nízký kredit. Celých 3,74 Kč. To je pokud dobře počítám na celou minutu a 20 s hovoru. Připomínám, že nebylo žádné předchozí varování. Tím zjevně došlo k porušení VOP Bleskmobilu:
4.3 – Kredit:
Služba je poskytována jen do vyčerpání hodnoty (dále jen „Kredit“) předplacené pro danou Službu Účastníkem. Kredit představuje hodnotu služeb BLESKmobil a Obchodníků (čl. 11.3), které je Účastník po dobu platnosti Kreditu oprávněn čerpat.
4.4 – Platnost Kreditu a podmínky čerpání:
Doba platnosti Kreditu činí 180 dnů od prvního přihlášení SIM karty s přednabitým Kreditem do Sítě, případně od navýšení (dobití) Kreditu způsobem stanoveným BLESKmobil. Pokud v průběhu platnosti Kreditu Účastník dále dobije svůj Kredit, prodlouží se platnost Kreditu o 180 dnů. Účastník je povinen vyčerpat Kredit během stanovené doby platnosti. Uplynutím této doby se zbývající Kredit považuje za vyčerpaný, avšak může být obnoven, pokud Účastník v průběhu doby trvání Smlouvy znovu dobije Kredit. BLESKmobil nevyplácí jakoukoli náhradu za nevyčerpaný Kredit.
4.5 – Vyčerpání Kreditu:
BLESKmobil je oprávněn bez předcházejícího upozornění přerušit poskytování Služeb v případě vyčerpání Kreditu, a to případně i během hovoru, odesílání zprávy, datového spojení či využívání jiné Služby. Údaj o aktuální výši Kreditu zobrazený zařízením Účastníka je jen orientační. V případě pochybností o výši Kreditu je rozhodující údaj v účtovacím systému BLESKmobil.
Tak přemýšlím co s tím. Mám chuť to řešit soudně. Ale mnohem radši bych to nechal plavat a šel k jinému operátorovi. Ne kvůli těm 4 korunám, ale z principu. Čím dřív budu moct přejít k odorikovi tím lépe.