Callback na rychlý kontakt

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
paty07

Re: Callback na rychlý kontakt

Příspěvek od paty07 »

freejefree: Ted se vůbec nezaobírám Odorikem a callbackem. Jen mě zajímalo jak to probíhám když z budky zavolám záchranku (u nás tušim stačí zvednout sluchátko, vyťukat 155 a volat, v případě potřeby má každá budka svoje číslo, na které ti může záchranka zpátky zavolat). Zkrátka jak mě můžou ze záchranky kontaktovat, když třeba utopim mobil a něco se stane.
freejefree

Příspěvek od freejefree »

Tísňová čísla jde volat bez problému i bezplatná čísla v Rámci Rakouska. Operátor vidí jen asi polohu a nač by mu volal zpět když tam nikdo u něho nebude tak to nezvedne a pokud tam někdo je tak to vyřídí on. V Rakousku jsou lidi ohleduplní a když vidí že někdo v nouzi hned mu pomůže já říkám Rakušané jsou nejtolerantnější nejslušnější
sousedé.
paty07 píše:freejefree: Ted se vůbec nezaobírám Odorikem a callbackem. Jen mě zajímalo jak to probíhám když z budky zavolám záchranku (u nás tušim stačí zvednout sluchátko, vyťukat 155 a volat, v případě potřeby má každá budka svoje číslo, na které ti může záchranka zpátky zavolat). Zkrátka jak mě můžou ze záchranky kontaktovat, když třeba utopim mobil a něco se stane.
toyotakodry

Příspěvek od toyotakodry »

Díky za odpověď hlavně mne zájímala cena,protože ta cena na nějaké linky nationál přes 6kč mne zarazila.Budu tam 2 večery tak se mi nechce shánět místní sim kvůli jednoho možná dvěma hovory rodině domů,ale zase se mi nechce platit moc za hovor a našim operátorům již nedám jen tak vydělat.Když jsem tam byl loni tak jsem našel jednu freewifi někde na hlavní cestě v centru města poblíž hotelu.
Odpovědět