je to dobry napad poskytnout teto aplikaci login a heslo?luky píše:tak zatím používejte coolback nebo coolback+ Funguje dobře a je i na Apple storekamil72 píše:Škoda, že nechystáte aplikaci pro iphone (ipad).
Plány na následující měsíc
Re: Plány na následující měsíc
A znáš lepší způsob, kterým se dalo zpětné volání takto snadno realizovat?
ted uz ano ;] aplikaci odoriku pro android ;] funguje bezvadne ;]
Teď snad, ale já se ptal jestli dřív? Osobně bych taky asi neplatil za Coolback+, kdyby byla aplikace od Odoriku k mání. Nebyla 

a když si stáhnete CSipsimple, Sipdroid, Bria, Mizudroid? Tak to je v bledě modrém. Zadáváte tam tytéž údaje, dokonce místo API hesla to po vás chce rovnou heslo....taky defacto nemáte 100% jistotu bezpečnosti jaká data kam letíCujka píše:je to dobry napad poskytnout teto aplikaci login a heslo?
pokud se vám aplikace líbí, používáte ji, je jediná na trhu a cena není přemrštěná, je chválihodné podpořit někoho, kdo vytvoří šikovnou aplikaci. Co je nechutné, je že si google strhne od vývojáře 30%, takže když uděláte a prodáte aplikaci za 30Kč, tak z ní dostanete dvackuPitomec píše:Teď snad, ale já se ptal jestli dřív? Osobně bych taky asi neplatil za Coolback+, kdyby byla aplikace od Odoriku k mání. Nebyla

30 % si google strhne, ale ani se neobtěžuje zkontrolovat aplikaci (zdrojové kody) na malware, tak jak to dělá Apple
pro tyto účely kontroly doporučuje stáhnout z Google play Virustotal, který patří googlu, a který otestuje aplikaci tak, že ji prožene přes 44 antivirových programů. je to lepší než si na android instalovat antivir
Můžete to prosím nějak rozvést? Resp. co všechno půjde nadefinovat?xsouku04 píše: - Podpora IVR (tedy hlasového menu)
Pohrávám si s myšlenkou vytvoření IVR, přes který by šly provádět různé akce ve firemním systému (např. automatické zjištění úhrady faktury, stavu služby atd.). Což by vyžadovalo, aby šlo IVR napojit na externí systém, předat mu údaje naťukané volajícím a podle toho pak posílat volajícímu hlášky.
Bude to řešitelné, nebo je to natolik specifické, že je zatím jediným řešením vlastní ústředna (Asterisk)?
Pouzivam na iPhone 4 a 4S "Zoiper" pro sip i iax cisla a je to ok.kamil72 píše:Škoda, že nechystáte aplikaci pro iphone (ipad).
Asi jsi to nepochopil. IVR pro využití zákazníků, ne Odoriku.Kristovec píše:Já IVR uvítám.Ty od OPú procházím casto.
Tam by mohl byt i oddíl Novinky.U VoIP mi IVR slouzí i jako tester jakosti hovoru.
IVR by se rozhodně hodilo. Jsem zvědav jak to bude propracovaný a kolik bude možnost mít podkategorií a další funkce, třeba přesměrování po stisku tlačítka nebo vytáčení čísla po stisku určitého tlačítka, atd....