Takže MB za 0,5kč a měsíční paušály vše v síti GTS?xsouku04 píše: My žádné poplatky neskrýváme. Jo a nabídka mobil.cz není špatná. Hlavní "nevýhoda" je že neúčtují po vteřinách hned od začátku a mají poměrně drahé volání v síti. Náš tarif se bude hodit hlavně těm, co volají hodně v síti (včetně VoIP) a těm co si vystačí s desítkami MB dat. V tom případě to může vyjít podstatně lépe.
Odorik virtuálním mobilním operátorem
Re: Odorik virtuálním mobilním operátorem
No, hlavne prosim, uz dejte vedet trochu konkretneji, jak to bude vypadat (toho 15.7. to jeste jde - doufam, ze velmi brzy po tomto terminu rozjedete i prenos cisla), protoze jste uz asi posledni z tech, kdo nejak prichazeji v uvahu a nechci cely leto stravit u T-Mobile s 5.90 za minutu! Ja dost veril voocallu, ale ta jeho nabidka je naprosto tragicka, vicemene pouze volani, jenze ja potrebuju internet, nepotrebuju ho cely rok ale pres leto ano. U voocallu se mi to volani libi, mam na mysli to za 39,- ale to ze tam nejdou vubec data, to je snad vtip a podle ceho si asi budou klienti nastavovat satelity na GPS, to asi budou cekat 5 minut nez se to fixne bez dat? Tragedi, tak doufam a verim, ze Odorik nic podobnyho nepredvede.
Ona tu snad někde taková cena už padla oficiálně? To mi přijde nějak levné, i když bych se nezlobil, že.thegrid899 píše:Takže MB za 0,5kč a měsíční paušály vše v síti GTS?
Doufam, ze budete mit v ponuce predplacenky a dostatecne dlohou platnost kreditu. U voocallu mi chybi predplacenka... Jinak se mi zda jako nejvhodnejsi mobil.cz. Ale pockam jeste na Odorika 

Osobně očekávám předplacenou kartu s měsíčním paušálem, plně integrovanou k účtu se stávajícími VoIP linkami. Vlastně takový předplacený paušálkubik píše:Doufam, ze budete mit v ponuce predplacenky a dostatecne dlohou platnost kreditu. U voocallu mi chybi predplacenka... Jinak se mi zda jako nejvhodnejsi mobil.cz. Ale pockam jeste na Odorika

- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Mohu to potvrdit. Navíc karta půjde na přechodnou dobu deaktivovat, pokud např. na léto odjedete někam do zahraničí... Bohužel technické detaily těchto kroků (na jak dlouho lze deaktivovat, jestli je možné deaktivovat i na týden a pod.) stále nejsou známy.ViR píše:Osobně očekávám předplacenou kartu s měsíčním paušálem, plně integrovanou k účtu se stávajícími VoIP linkami. Vlastně takový předplacený paušálkubik píše:Doufam, ze budete mit v ponuce predplacenky a dostatecne dlohou platnost kreditu. U voocallu mi chybi predplacenka... Jinak se mi zda jako nejvhodnejsi mobil.cz. Ale pockam jeste na Odorika. Platnost kreditu je pak jen imaginární veličina a je zbytečné ji separátně nastavovat, protože i když by taková SIM jen ležela v šuplíku, tak si prostě operátor každý měsíc vezme příslušnou částku za MOŽNOST (=> přistavení služby) kdykoli tu kartu použít.
Já doufám v domluvu z O2 nebo Vodafone ale byl bych nerad za T-Mobile to jsou nevetší gauneři a fušeři v této republice z telekomunikacemi.
T-Mobile= IQ Blondýnky NA DÁLNICI NA BRATISLAVU.
T-Mobile= IQ Blondýnky NA DÁLNICI NA BRATISLAVU.
xsouku04 píše:Mohu to potvrdit, navíc karta půjde na přechodnou dobu deaktivovat, pokud např. na léto odjedete někam do zahraničí ... Bohužel technické detaily těchto kroků (na jak dlouho lze deaktivovat, jestli je možné deaktivovat i na týden a pod.) stále nejsou známy.ViR píše:Osobně očekávám předplacenou kartu s měsíčním paušálem, plně integrovanou k účtu se stávajícími VoIP linkami. Vlastně takový předplacený paušálkubik píše:Doufam, ze budete mit v ponuce predplacenky a dostatecne dlohou platnost kreditu. U voocallu mi chybi predplacenka... Jinak se mi zda jako nejvhodnejsi mobil.cz. Ale pockam jeste na Odorika. Platnost kreditu je pak jen imaginární veličina a je zbytečné ji separátně nastavovat, protože i když by taková SIM jen ležela v šuplíku, tak si prostě operátor každý měsíc vezme příslušnou částku za MOŽNOST (=> přistavení služby) kdykoli tu kartu použít.
VF ne-e má mizerný signál..
A budete odpouštět poplatek aktivním uživatelům po vzoru Go? Mě se ten poplatek nelíbí, ale s povinnou útratou dejme tomu kolem 500 za 6 měsíců bych se smířil. Asi po Vás chci moc detailní info, tak uvidíme v polovině července.xsouku04 píše:Mohu to potvrdit, navíc karta půjde na přechodnou dobu deaktivovat, pokud např. na léto odjedete někam do zahraničí ... Bohužel technické detaily těchto kroků (na jak dlouho lze deaktivovat, jestli je možné deaktivovat i na týden a pod.) stále nejsou známy.ViR píše:Osobně očekávám předplacenou kartu s měsíčním paušálem, plně integrovanou k účtu se stávajícími VoIP linkami. Vlastně takový předplacený paušálkubik píše:Doufam, ze budete mit v ponuce predplacenky a dostatecne dlohou platnost kreditu. U voocallu mi chybi predplacenka... Jinak se mi zda jako nejvhodnejsi mobil.cz. Ale pockam jeste na Odorika. Platnost kreditu je pak jen imaginární veličina a je zbytečné ji separátně nastavovat, protože i když by taková SIM jen ležela v šuplíku, tak si prostě operátor každý měsíc vezme příslušnou částku za MOŽNOST (=> přistavení služby) kdykoli tu kartu použít.
No to je ale pořád mechanismus rozpuštění toho poplatku do ceny minuty, neb MVNO žádný MNO ten poplatek neodpustí.... Takže by případné "sběratele SIMek" zase dotovali ti více volajícípaty07 píše:A budete odpouštět poplatek aktivním uživatelům po vzoru Go? Mě se ten poplatek nelíbí, ale s povinnou útratou dejme tomu kolem 500 za 6 měsíců bych se smířil.