Provokáteři jste leda tak vy, co jste reagovali na můj dotaz. Já jsem se ptal slušně věcně a nechápu proč bych měl být za své dotazy Banován ?! Já studuji psychologii lidi a vím, že ti kteří druhého urážejí a kritizují tak maximálně hovoří sami o sobě, takže maximálně tady trollíte vy a může být vám úplně fuk že zásobuji fórum. Co je vám do toho. Pravidla fóra respektuji a dodržuji.
Takže já tedy bych prosím admina aby zasáhl proti diskutérům, kteří mne urážejí já jsem s něma husy nepásl. Jak vidíte, tak se vyhybám off topic diskuzím.
A zpět k tématu. Napadla mne tato otázka neboť jeden operátor účtuje sestavovací poplatky a napadlo mne to i proto jelikož se s obavami sleduji dění v EU. Nicméně už nemám náladu dál psát, protože jsem nadmíru rozhořčený s tím jak se tady někdo do mne naváží. Já se nikdy nenávažel do druhých zde v tomto fóru, tak to nedělejte ani vy. A buďme slušní !!!!!!
Naposledy upravil(a) helmut.niederman dne sob 14. zář 2013 20:24:08, celkem upraveno 1 x.
No váš nick je vskutku odpovídající tomu co jste mi napsal. Absolutně se chováte jako troll místo toho abyste slušně reagoval a nebo pokud nemáte co říci, tak držte svá ústa pevně zavřená. Vždy diskutujme k tématu a nehovořme o lidech. Kdyby něco podobného bych zaznamenal ve svém blogu v rámci komentářů, musel bych vás vykázat s IP banem mistře
Tímto vřele prosím a žádám administrátory a moderátory fóra o promazání nevhodných a urážejících komentářů a příspěvků. Děkuji.
Omlouvám se za off topic ale musím reagovat, i jedním z důvodu proč veřejné zpravodajské weby přistoupili k povinným adresním registracím bylo právě nesnesitelné zneužívání diskuzních fór a komentářů k napadání a osobním útokům. Na svém blogu jsem taky musel vypnout komentáře. Bylo by dobré ikdyby Odorik časem též na tu možnost přistoupil. Anonymní diskuze přestávají mít smysl a spíše škodí než příspívají k meritu věci.
Z Vašeho dnešního příspěvku (20:22:34) jsem na rozpacích. Možná tu psychologii studujete, budiž, ale Váš zkoušející by asi byl též na rozpacích, pokud by si přečetl Vaše příspěvky a především Vaši reakci na předešlé... To už vůbec nehodnotím Vaše znalosti českého pravopisu. Možná pocházíte pro nás Čechy z nějaké exotické země a pak chápu, že jazyk český, jeho pravopis a interpunkce jsou pro Vás občas nepochopitelné tak, jako je pro mne angličtina. (Doufám, že jsem to napsal slušně, bez vulgárních slov!)
Možná i Vás uklidní, že i já jsem Váš příspěvek ohledně propojovacího poplatku ve výši 5 Kč původně považoval za provokaci. Jak jsem četl další příspěvky - reakci na Váš, usoudil jsem, že v tom nejsem sám. Četl jsem to několikrát a hledal jsem v tom něco jiného, než jsem to z části pochopil. Až Vaše vysvětlení ( Napadla mne tato otázka neboť jeden operátor účtuje sestavovací poplatky a napadlo mne to i proto jelikož se s obavami sleduji dění v EU.) mne uklidnilo... Nyní mám za to, že už jste v tom sám... (Možná to je součást Vaší nějaké semestrální práce, co já vím?!)
Jo, ještě k těm husám! Jak můžete vědět, že ten ušmudlaný kluk s tím hejnem vedle přes louku jsem nebyl zrovna já?! To Vás také učí při studiu?
No nic... Snad jsem to napsal dostatečně slušně, bez provokací, srozumitelně a jasně česky bez pravopisných chyb. (To se pozná dle následující reakce...)
Přeji všem klidné spaní!
P.S Znáte to pořekadlo o potrefené huse?!....
Naposledy upravil(a) Kabek dne sob 14. zář 2013 21:06:14, celkem upraveno 1 x.
No váš nick je vskutku odpovídající tomu co jste mi napsal. Absolutně se chováte jako troll místo toho abyste slušně reagoval a nebo pokud nemáte co říci, tak držte svá ústa pevně zavřená. Vždy diskutujme k tématu a nehovořme o lidech. Kdyby něco podobného bych zaznamenal ve svém blogu v rámci komentářů, musel bych vás vykázat s IP banem mistře
Tímto vřele prosím a žádám administrátory a moderátory fóra o promazání nevhodných a urážejících komentářů a příspěvků. Děkuji.
V tomto případě drž, ale hubu, leda ty sám, protože já tě ve svém příspěvku nijak nezmiňoval, zatímco ty si mě do té své tlamy nevymáchané bereš. Opravdu nejsem nikdo z tvé rodiny, aby sis nějak vyskakoval. Radši odpal někam blogovat, protože tady děláš leda to, co sám popisuješ - trolla.
Omlouvám se! Vysvětlete mi někdo, prosím vás, co to je "troll". (Není to něco hanlivého??? Nebo třeba jako magor - Mgr.) Už jsem z těch názvů a zkratek ňákej přihlouplej. Jestli jsem to nechytil od těch hus....
Děkuji předem za srozumitelné popsání toho "trolla"!
V tomto případě drž, ale hubu, leda ty sám, protože já tě ve svém příspěvku nijak nezmiňoval, zatímco ty si mě do té své tlamy nevymáchané bereš. Opravdu nejsem nikdo z tvé rodiny, aby sis nějak vyskakoval. Radši odpal někam blogovat, protože tady děláš leda to, co sám popisuješ - trolla.
Bohužel nebylo možné poznat a diagnostikovat na který příspěvek reagujete, pokud jste reagoval na uživatele " Kabek ", který psal, že jsem z O2 tak tedy se vám hluboce omlouvám, pokud jste reagoval na mne a na můj thread tak se není za co omlouvat. Psal jste to jako třetí příspěvek. Tudíž pokud jste reagoval na uživatele " Kabek " tak vám tímto vyjadřuji hlubokou omluvu.
Nicméně urážet v diskuzích se nesmí. Ikdyby to znělo ironicky. Tak a teď toto vlákno můžeme smazat neb nesouvisí se službami ODORIK.
PŘIPOMÍNKA : Nenašel jsem zde ve fóru pravidla nebo-li netiquette. Ty sice jsou ale pouze při registraci ale podle mýho názoru by měli být i v nějakém subforu aby moderátor případně mohl adresovat provinilce takových příspěvků na odkaz. Děkuji