Slovenska O2 rusi roamingove poplatky!!!!!
Re: Slovenska O2 rusi roamingove poplatky!!!!!
Zivan, na těch odkazech píší něco jiného, minimální dobití je 6 € a platnost kreditu je 3 měsíce, sedí platnost 6 měsíců při dobití 15 € a více.
Ptal jsem se i primo operatora,jestli neni moznost to nejak natahnout,bohuzel,max. tech 6 mesicu.xtonda píše:Zivan, na těch odkazech píší něco jiného, minimální dobití je 6 € a platnost kreditu je 3 měsíce, sedí platnost 6 měsíců při dobití 15 € a více.
Ovsem pri nedobiti se zbyvajici kredit pouze zablokuje,nevymaze se,a pak po dobiti ho opet uvolni.Takto to ma i nas Vodafone,10 + 3,pokud dobijete pred uplynutim tech 3 mesicu,kredit se vraci.
Navic,pri dobiti 20 € je bonus 1 € zdarma navic.Pouze sice na vnitrositivy provoz,tedy 8 hovoru zadarmo.
Tak zase aby těch 6 € člověk vyčerpal, tak musí 12 x za kvartál použít ten denní internet, což by asi nebyl takový problém. Volání lze u nás pořídit levněji, takže to se nevyplatí používat.
xtonda:
Tu platnost jsem opsal primo z ceniku:
Ale je mozne, ze nakonec nejde nabit mensi castkou nez 6€.
Tu platnost jsem opsal primo z ceniku:
http://www.o2.sk/download/cenniky/Cenni ... _62014.pdfPlatnosť Kreditu a Bonusový Kredit:
V prípade dobitia Kreditu vo výške 3 € je platnosť Kreditu 1 mesiac, v prípade dobitia do výšky 14,99 € je platnosť Kreditu 3 mesiace, v prípade dobitia od 15 € je platnosť Kreditu 6 mesiacov, teda aby Vám Kredit vydržal po celý rok, treba si ho dobiť aspoň 12-krát sumou 3 €, 4-krát sumou do
14,99 € alebo aspoň 2-krát sumou od 15 €
Ale je mozne, ze nakonec nejde nabit mensi castkou nez 6€.
Po 6 € to dobit nejde,6 - 30 je rozpeti.
No,zakladni minutova sazba se i mne zda vysoka,ale oni to maji nastavene na balicky,napr. 300 minut za 0,07 € coz uz je minuta za 2 Kc.Ale hlavne - ty minuty jdou do cele Unie,na rozdil od nasich,take nezapominejme na nedavnou 10% devalvaci koruny,ktera to trochu prodrazuje,a - za 30 € mate Unijni flat,volani i SMS,a textovky za pausal nemam ani ja s mVolanim.
A je to bez jakekoli smlouvy,zapnete,vypnete,zadnych 24 mesicu a to jen po CR.
Ale ja osobne to mam kvuli tomu balicku Volania Svet.Na Kubu se minuta pod 20 Kc sehnat nikde jinde neda,,takze amigo Kubanec tady z Habartova je ted stestim bez sebe,misto 20 Kc/min jen asi 3,40 !
No,zakladni minutova sazba se i mne zda vysoka,ale oni to maji nastavene na balicky,napr. 300 minut za 0,07 € coz uz je minuta za 2 Kc.Ale hlavne - ty minuty jdou do cele Unie,na rozdil od nasich,take nezapominejme na nedavnou 10% devalvaci koruny,ktera to trochu prodrazuje,a - za 30 € mate Unijni flat,volani i SMS,a textovky za pausal nemam ani ja s mVolanim.
A je to bez jakekoli smlouvy,zapnete,vypnete,zadnych 24 mesicu a to jen po CR.
Ale ja osobne to mam kvuli tomu balicku Volania Svet.Na Kubu se minuta pod 20 Kc sehnat nikde jinde neda,,takze amigo Kubanec tady z Habartova je ted stestim bez sebe,misto 20 Kc/min jen asi 3,40 !
Vypadá to,že další bezroamingovou zemí bude Rakousko,to vyhrálo příslušné hlasování na http://napady.o2.sk se 39% před Německem - 33%.
A jiz je mozne vyuzivat LTE sit coz v mem pripade neni jelikoz ja mam dual sim nokia lumia 730 a jsem namiru spokojen
za 200Kc mam 5GB
a na volani mam ceskou sim a volam pres callback 

Kdyby to někdo řešil, tak já tam vyplnil náhodné číslo OP dle příkladu 2x písmeno + 6x číslo a bez problému. Trvalou adresu jsem použil nějaké SK instituce a rodné číslo musí splňovat "modulo 11", je dobré si ty údaje poznamenat, protože jsou některé potřebné při aktivaci SIMkymartv píše:Neřešil někdo, jak tu SIMku koupit v ČR? Přes e-shop to chce trvalou adresu, číslo občanky a rodné číslo...
...
Díky za zkušenost, nicméně moje otázka byla spíše na to, jestli někdo přišel na to, jak tu kartu koupit online / v ČR. Jejich e-shop sice nabízí zaslání zdarma do ČR, ale je to myšleno asi jen pro občany SR, české číslo OP to nebere...