A nebo se dovoláte ale bude to po vás chtít nějaké heslo. Nebo dokonce zákaznické číslo. Nechci být skeptický ale mám obavy, že to bude jen pro šlágr klienteluKristovec píše:To je pravda s tou 606 000×××.Ale Šlágr by se uzavrením pripravil o koncové poplatky.Mne toto zaujalo proto,ze sluzbu rozhlasového poslechu po telefonu dost vyuzívám,a mám neomezený tarif.helmut.niederman píše:Kdybyste si přečetl informace z webu a zde v tomto vlákně, tak je tam napsáno Služby budou postupně spouštěny v průběhu září a října 2014.Kristovec píše:Ta 797 císla jsou uz v provozu?Z Vodafonu zní jen T-Mo hláska že volané císlo neexistuje.Chtel jsem si poslechnout to rádio na 797 715 715.
Třeba to v průběhu září zkoušet. Ovšem pozor, není nikde psáno a garantováno, že se na tato čísla dovoláte z jiných sítí. Je docela možné, že tato čísla fungují pouze ze sítě Šlágr Mobil. Telefonica O2 to má obdobě udělano s čísly začínající 606 000 xxx Na tato speciální čísla se dá taky dovolat pouze ze sítě O2 Však taky Šlágr Mobil si účtuje speciální sazbu za volání na tato čísla u tarifu „Šlágr VOLÁNÍ“ sazbou 2,- Kč/hovor.

P.S. No a taky záleží jaký typ hudby na rádiu preferujete, jestli tam bude ve sluchátku skřepčit Duo Yamaha nebo Peterka a spol " Je mi šedesát " tak nevím nevím